Στον άντρα μου: “Αγάπη είναι… Όλα όσα έχουμε εμείς!”

Στον άντρα μου: “Αγάπη είναι… Όλα όσα έχουμε εμείς!”

Αγάπη είναι

Γνώρισα τον σύζυγό μου όταν ήμασταν έφηβοι και τώρα είμαι με αυτόν τον απίστευτο άνθρωπο για σχεδόν δύο δεκαετίες. Η αγάπη για εμας έχει εμφανιστεί με πολλούς τρόπους και σε πολλά διαφορετικά στάδια της σχετικά σύντομης ζωής μας.

Συμβουλές υγείας και φροντίδας για βρέφη και παιδιά

[babyPostAd]Η αγάπη κάνει τη σχέση μας να δουλεύει όταν τα σχέδια του κολεγίου σημαίνουν οτι ο καθένας θα πάει σε άλλη πόλη. Ο καθένας μας πήγε σε διαφορετικές κατευθύνσεις και γνωρίζοντας ότι θα εξακολουθήσουν όλα να λειτουργούν όπως θα έπρεπε στο τέλος.

Αγάπη είναι να κάνουμε ένα διάλειμμα ο ένας από τον άλλο στις αρχές των 20 μας, όταν και οι δύο προσπαθούσαμε να βρούμε τον εαυτό μας, τον σκοπό μας και την αποστολή μας στη ζωή.

Η αγάπη τελικά είναι όταν συνειδητοποιείς ότι αυτός ο άνθρωπος είναι ο σύντροφός σου στη ζωή και μόνο μαζί του θέλεις να περάσεις το υπόλοιπο της ζωής σου.

Αγάπη είναι όταν με άφησες να σταματήσω την πρώτη μου δουλειά μετά το κολέγιο, γνωρίζοντας πόσο άσχημα ήμουν και μου είπες ότι θα αναλάβεις εσύ τα έξοδα. Απλά ήθελες να είμαι ευτυχισμένη και με υποστήριξες σε όλες τις αποφάσεις μου.

Αγάπη είναι όταν μετά από μια δυσκολία στην εγκυμοσύνη, όπου πήρα 30 κιλά, εσύ με κοιτάς και τα μάτια σου φωτίζουν, ενώ εγώ νιώθω άσχημη και μη ελκυστική…

Αγάπη είναι η ανακάλυψη οτι το πρώτο μας παιδί έχει σύνδρομο Down, και το κράτημα των χεριών αναλογιζόμενοι το μέλλον μας και αν θα τα καταφέρουμε.

Αγάπη είναι που αποκτήσαμε τέσσερα όμορφα παιδιά, έχοντας ένα σπίτι τρελό, και εσύ πάντα κάνεις περισσότερες δουλειές από εμένα.

Αγάπη είναι να καθαρίζεις τον εμετό και τα τσισάκια στη μέση της νύχτας, γνωρίζοντας ότι η στιγμή που τα παιδιά είναι μικρά θα περάσει πολύ γρήγορα και δεν θέλεις να χάσεις ούτε ένα μέρος από αυτά.

Αγάπη είναι να μου κάνεις εκπλήξεις στη δουλειά μου με τα αγαπημένα μου σοκολατάκια ή να με περιμένεις σπίτι έχοντας μου έτοιμη τη μπανιέρα για ένα ζεστό αφρόλουτρο.

Αγάπη είναι να βλέπεις ρομαντικές ταινίες αντί για μπάλα, επειδή το σπίτι σου έχει 5 γυναίκες.

Αγάπη είναι να με ενθαρρύνεις να κάνω ό, τι επιθυμεί η καρδιά μου επαγγελματικά και να μου δείχνεις εμπιστοσύνη.

Βλέπετε, η αγάπη μας έχει αυξηθεί με τρόπους που ποτέ δεν θα μπορούσα να φανταστώ. Έχουμε περάσει από περισσότερα γεγονότα ζωής και έντονες στιγμές από όσα θα μπορούσαν ποτέ να φανταστούν οι νεαροί μας εαυτοί. Είχαμε διαφωνίες, είχαμε επιχειρήματα και πήγαμε θυμωμένοι στο κρεβάτι πολλές φορές, μόνο για να ξυπνήσουμε το επόμενο πρωί ακόμα πιο ενοχλημένοι. Γνωρίζω, ωστόσο, ότι η αγάπη μας είναι ισχυρή. Η αγάπη μας θα διαρκέσει γιατί είσαι ο άνθρωπός μου και εγώ είμαι ο δικός σου. Και αναρωτιέμαι πώς το κατάλαβες 20 χρόνια πριν που μου ζήτησες να παντρευτούμε…

Επιμέλεια κειμένου για το babyradio: Θωμαΐδου Ευθυμία Ζωή