Στον άντρα μου: Σε ευχαριστώ που είσαι στην ζωή μου…

GTY_couple_hands_jef_150121_12x5_1600

Θα μπορούσα να πω εκατομμύρια πράγματα για τον άντρα μου από τα καλύτερα μέχρι τα χειρότερα.

Μπορώ να πω ότι με εκνευρίζει όταν πίνει τον καφέ του και τον ρουφάει σαν να μην υπάρχει αύριο ή το ότι βάζει ξυπνητήρι νωρίτερα και δεν το ακούει ποτέ.

Όμως θα μπορούσα να πω πως δουλεύει πάρα πολύ σκληρά κάθε μέρα και δεν παραπονιέται για τα λιγοστά ρεπό που έχει. Με εντυπωσιάζει η υπομονή που έχει με τα παιδιά μας και πολλές φορές όταν καθόμαστε να δούμε τηλεόραση απλά κάθομαι και τον κοιτάω με θαυμασμό επειδή κάνει πολύ προσπάθεια με όλα όσα συμβαίνουν στην οικογένειά μας.

Φυσικά, κανένας γάμος δεν είναι τέλειος.

Όλοι μας έχουμε αυτές τις ημέρες που θέλουμε να ξεφύγουμε έστω και μια εβδομάδα μακριά από τον/την σύντροφό μας εξ’αιτίας μιας κακής στιγμής ή ενός καυγά.

Δεν σκέφτομαι πως πλήγωσε τα συναισθήματά μου ή ότι με έκανε να αισθανθώ άσχημα.Στον γάμο σκέφτομαι πως και οι 2 πληγωθήκαμε ή ότι εγώ είπα πράγματα που τον πλήγωσαν.

Οι περισσότεροι άνδρες δεν εκφράζουν τα συναισθήματά τους κλαίγοντας όπως οι περισσότερες γυναίκες και για αυτό είναι δύσκολο να κρίνουμε πως μπορεί να νιώθουν.Όταν μαλώνουμε αρκετές φορές λέω ότι θα φύγω όμως δεν το εννοώ.

Δεν θέλω να φύγω από κοντά του.Δεν θέλω να αφήσω  την οικογένειά μας και όλο αυτό που ζούμε.

Θέλω να ξέρει πως προσπαθώ να είμαι δυνατή γυναίκα και δεν θέλω να παραδεχτώ πως χρειάζομαι βοήθεια και δεν παραδέχομαι το λάθος μου ακόμη και αν ξέρω ότι κάνω λάθος. Προσπαθώ να αλλάξω αλήθεια.

Συγνώμη λοιπόν αντρούλη μου που ανοίγω το στόμα μου πριν σκεφτώ. Συγνώμη  που ασχολούμαι με πράγματα που δεν χρειάζεται να ασχοληθώ καθόλου. Εσύ το ξέρεις αυτό αλλά σε ευχαριστώ που δεν μου φωνάζεις κατάμουτρα ότι κάνω λάθος.

Σε ευχαριστώ που είσαι στην ζωή μου…

babyradio.gr- Κατερίνα Π.

Φωνάξατε στα παιδιά σας;Κάντε τα παρακάτω αμέσως μετά!

7 (πικρές) αλήθειες για την μητρότητα

Οι «χρυσοί» κανόνες για ευτυχισμένες μαμάδες