Τα δίδυμα με τη μοναδική σπάνια ομορφιά που θα σας μείνουν αξέχαστα!

Τα δίδυμα με τη μοναδική σπάνια ομορφιά που θα σας μείνουν αξέχαστα!

μοναδική σπάνια ομορφιά

Δεν είναι απαραίτητο να έχει κάτι χρώμα για να χαραχθεί για πάντα στη μνήμη σου! Αυτό είναι κάτι που σίγουρα αποδεικνύεται από την εμφάνιση των δίδυμων αλμπίνων κοριτσιών που θα δείτε στις αξιομνημόνευτες φωτογραφίες που ακολουθούν. Η Lara και η Mara Bawar ποζάρουν για μια φωτογράφιση με τίτλο Rare Flowers (Σπάνια Λουλούδια) και αποκαλύπτουν τη μοναδική ομορφιά τους μέσα από το φακό της Vinicious Terranova.

[babyPostAd]Οι πιθανότητες που έχει κάποιος να γεννηθεί με αλμπινισμό, δηλαδή με την έλλειψη χρωστικής του δέρματος, είναι 1 στις 17.000. Οπότε μπορείτε να φανταστείτε πόσο σπάνιο είναι να έχεις δίδυμα αλμπίνο.

Δικαίως τα δυο εντεκάχρονα κορίτσια από τη Βραζιλία προκάλεσαν τον θαυμασμό και τα βλέμματα των διασημότερων φωτογράφων.

Τα κορίτσια κατάφεραν σύντομα να γίνουν μοντέλα πολλών οίκων μόδας και περιοδικών.

Η Lara και η Mara έχουν μια μεγαλύτερη αδερφή, την Sheila, η οποία δεν έχει αλμπινισμό.

Η Sheila μοιάζει πολύ στις δίδυμες αδερφές της, αν εξαιρέσουμε το χρώμα του δέρματός της. Οι φωτογραφίες της μοιάζουν με τα «αρνητικά» των φωτογραφιών των αδερφών της.

«Αυτά τα κορίτσια εκφράζουν με το δικό τους μοναδικό τρόπο πόσο διαφορετική, μαγική και τέλεια μπορεί να είναι η ομορφιά» λέει η φωτογράφος κι εμείς δεν έχουμε παρά να συμφωνήσουμε μαζί της.

[metaslider id=144924]

Επιμέλεια κειμένου για το Babyradio: Σοφία Τελιάκη

Διαβάστε ακόμη:

Ό,τι κανείς δεν σου είπε για τον ερχομό του δεύτερου παιδιού στην οικογένεια

Το αντιρατσιστικό μήνυμα μιας μικρής κυρίας πριν καλά-καλά βγάλει τις πάνες!

Οι απίθανες φωτογραφίες γέννησης που βραβεύτηκαν για το 2017! Δείτε τες και λατρέψτε τες!