Τα πρώτα Χριστούγεννα του μωρού σου και πώς να περάσετε τέλεια!

Τα πρώτα Χριστούγεννα του μωρού σου και πώς να περάσετε τέλεια!

Χριστούγεννα

Από τη Μαριάννα Σπυράκου

Φέτος θα είναι τα πιο όμορφα Χριστούγεννα της ζωής σου! Έχεις φέρει στον κόσμο το μωρό σου και έχεις προσθέσει το ρόλο «μητέρα», τον πιο σημαντικό που θα σε ακολουθεί. Αυτό σημαίνει πως στο σπίτι σου φέτος η χαρά είναι διπλή και οι γιορτές αυτές είναι ξεχωριστές, καθώς είναι οι πρώτες γιορτές του μωρού σου! Μπορείς να τις κάνεις ακόμα πιο άψογες ακολουθώντας μικρά και εύκολα καθημερινά μυστικά.

Τα 5 +1 must do’s για τα πρώτα Χριστούγεννα του μωρού σας

[babyPostAd]Φωτογραφίες και βίντεο
Μην αφήσεις τη τεχνολογία αναξιοποίητη και εκμεταλλεύσου το γεγονός ότι μπορείς να απαθανατίζεις κάθε λεπτό και κάθε στιγμή των Χριστουγέννων με το μωρό σου. Θα τα κοιτάς μετά από χρόνια και θα αναπολείς, αλλά θα δώσεις την ευκαιρία και σε εκείνο να χαίρεται με τις εικόνες που θα βλέπει όταν μεγαλώσει.

Μωρουδιακά και άλλα
Βάλε όλο σου το γούστο και όλη την αγάπη σου αγοράζοντας όμορφα ρουχαλάκια για τις γιορτινές εμφανίσεις του μωρού σου. Άλλαξε ένα από τα δώρα που θα σου φέρουν οι αγαπημένοι σου για το μωρό σου και αγόρασε κάτι που θα κάνει τη Χριστουγεννιάτικη εικόνα του ακόμα πιο αξιολάτρευτη. Θα το χαρείς πολύ!

Χρόνος και παρέα
Αν έχεις επιστρέψει στη δουλειά, πάρε μερικές μέρες άδεια και μαζί με αυτές που θα πάρει και ο καλός σου περάστε χρόνο μαζί με το μωρό σου. Είναι ευκαιρία να απολαύσετε κάθε στιγμή μαζί και πολλές φορές δε χρειάζεται να κάνετε και τίποτα για να είναι μαγικά. Αρκεί να κάτσετε όλοι μαζί δίπλα από το δέντρο και να χαρείτε την ευτυχία σας.

Οικογένεια και παραδόσεις
Τώρα που η ζωή σου άλλαξε ριζικά, ξεκίνα μια νέα συνήθεια που θα σου θυμίζει αυτή την υπέροχη αλλαγή. Για παράδειγμα, μπορείτε να τραβάτε μια φωτογραφία κάθε χρόνο δίπλα από το δέντρο, ξεκινώντας από φέτος. Σκέψου τι υπέροχο άλμπουμ θα έχεις μετά από χρόνια!

Πηγή: dearmom.gr

Διαβάστε ακόμη:

Η φράση που με έκανε να σταματήσω να φωνάζω στο παιδί μου…

Οι 10 άνθρωποι που θα μισήσεις μόλις γίνεις μαμά!