Τα πρώτα τους χνουδωτά: Πώς τα επιλέγουμε, τι πρέπει να προσέχουμε

Τα πρώτα τους χνουδωτά: Πώς τα επιλέγουμε, τι πρέπει να προσέχουμε

Τα πρώτα τους χνουδωτά

Τα δίδυμα μωράκια σας κοιμούνται ήσυχα στις κούνιες τους και εσείς παρατηρείτε για λίγο το δωμάτιό τους. Έχει ήδη γεμίσει υπέροχα χνουδωτά κουκλάκια- κάποια από αυτά θα γίνουν τα πολυαγαπημένα τους!

[babyPostAd]Δώρα των συγγενών και των φίλων ήδη από το μαιευτήριο και άλλα χνουδωτά κουκλάκια, γατάκια, σκυλάκια, αρκουδάκια έχουν κάνει κατάληψη στο δωμάτιο των διδύμων.

Ένας υπέροχος, τρυφερός κόσμος που όχι μόνο παίζει το ρόλο της διακόσμησης στο βρεφικό δωμάτιο αλλά πολύ σύντομα κάποια από αυτά θα αρχίζουν να παίζουν το ρόλο του πρώτου παιχνιδιού που τα μωράκια σας δεν θα αποχωρίζονται με τίποτα.

Γιατί μπορεί τώρα που είναι ακόμα μικράκια να τους αρκεί η ζεστασιά και η μυρωδιά της δικής σας αγκαλιάς (αυτή δεν θα αντικατασταθεί ποτέ και για τίποτα) γρήγορα όμως θα νιώθουν καλύτερα όταν έχουν στην αγκαλίτσα τους ένα μικρό, χνουδωτό φίλο.

Και θα τον σέρνουν όλη μέρα παντού, στο σπίτι, στο καρότσι, στη βόλτα.

xnoudota1

Όχι ευχαριστούμε δεν θέλουμε άλλα λούτρινα παιχνίδια για δώρο χριστουγέννων!

Δεν ισχύει για όλα τα παιδιά, αλλά εάν μάθετε έτσι τα δικά σας, καλό είναι να γνωρίζετε ορισμένα πράγματα:

1. Πρέπει να είναι φτιαγμένα από καλής ποιότητας υλικά, ειδικά σχεδιασμένα για βρέφη. Μην ρισκάρετε να τους δώσετε χνουδωτά που μπορεί να σχιστούν, φτηνά και κακοφτιαγμένα. Σκεφτείτε ότι τα μωράκια σας θα αναπνέουν πάνω τους και θα τα δαγκώνουν ή θα τα γλείφουν.

2. Να είναι στο κατάλληλο μέγεθος αλλά και ελαφριά και άνετα στη μετακίνηση. Γιατί μαζί τους θα γίνουν ένα, και, είπαμε, θα θέλουν να τα κουβαλούν παντού μαζί τους. Και θα τα κουβαλάτε και εσείς μαζί τους, εννοείται.

3. Τα κουκλάκια θα πρέπει να καθαρίζονται εύκολα και να μπαίνουν στο πλυντήριο διατηρώντας τη φόρμα και τη υφή τους. Φαντάζεστε πόσα μικρόβια θα συγκεντρώνονται πάνω σε αυτούς, τους κατά τα άλλα, τρυφερούς φίλους!

Πηγή: mytwins.gr

Διαβάστε ακόμη:

Πώς να καθαρίσετε τα λούτρινα κουκλάκια των παιδιών

Γιατί είναι επικίνδυνα για την υγεία τα λούτρινα ζωάκια με τα οποία κοιμούνται τα παιδιά;