Τα συγκλονιστικά τρουφάκια της Αργυρώς!

Τα συγκλονιστικά τρουφάκια της Αργυρώς!

[babyPostAd]Υλικά Συνταγής

Για την επικάλυψη

Εκτέλεση

Για τα τρουφάκια, βάζουμε σε μία κατσαρόλα, το ζαχαρούχο, τη σοκολάτα, το βιτάμ και το κακάο. Σε πολύ χαμηλή φωτιά, αφήνουμε τα υλικά να λιώσουν, ανακατεύοντας τακτικά. Μόλις γίνει το μείγμα ομοιογενές, το αφήνουμε να κρυώσει ελαφρά. 

Σπάμε τα μπισκότα σε μικρά κομμάτια με το χέρι μας, τρίβοντάς τα μέσα στο μείγμα. Προσθέτουμε το καρύδι και το κονιάκ και ανακατεύουμε πολύ καλά. 

Αφήνουμε το μείγμα για τα τρουφάκια να κρυώσει στο ψυγείο για λίγο. Αφού κρυώσει και μπορούμε να το πλάσουμε, παίρνουμε κουταλιές και πλάθουμε σε μικρά μπαλάκια. 

Τα κυλάμε σε όποια επικάλυψη προτιμάμε. Τα βάζουμε σε χαρτάκια, και τα διατηρούμε στο ψυγείο. 

Με το ίδιο ακριβώς μείγμα, μπορούμε να  φτιάξουμε και κορμό μωσαϊκό. Αντί να πλάσουμε τρουφάκια, βάζουμε όλο το μείγμα σε μεμβράνη και του δίνουμε σχήμα ρολού. Το τυλίγουμε σφιχτά και το παγώνουμε στο ψυγείο για να σφίξει και να κόβεται. 

Πηγή:  argiro.gr

Διαβάστε ακόμη:

Απίστευτες συνταγές από τα νησιά του Αιγαίου

Φρέσκοι και υγιεινοί χυμοί για να φτιάξετε στο σπίτι

3 Γρήγορα γεύματα που όλη η οικογένεια θα αγαπήσει