Τα τρία μυστικά που μοιράζονται όλα τα ευτυχισμένα ζευγάρια!

Τα τρία μυστικά που μοιράζονται όλα τα ευτυχισμένα ζευγάρια!

o-HAPPY-COUPLE-facebook

Μακάρι να υπήρχε μια μαγική συνταγή για το πώς θα είμαστε ευτυχισμένοι στη σχέση μας! Δυστυχώς δεν υπάρχει, μπορούμε όμως να «κλέψουμε» ιδέες από τα ζευγάρια που τα έχουν ήδη καταφέρει!

 Οι σύμβουλοι σχέσεων μιλάνε με δεκάδες ζευγάρια καθημερινά και έχουν καταλήξει πως όσοι είναι ευτυχισμένοι έχουν τρία κοινά σημεία-κλειδί. Δες ποια είναι!

1. Παραμένουν περίεργοι ο ένας για τον άλλον. Μήπως ο σύντροφός σου ολοκληρώνει τη φράση που μόλις άρχισες; Μήπως ξέρει τι θέλεις πριν καν του το πεις; Όλα αυτά είναι ωραία και αποτέλεσμα της οικειότητας και μιας σχέσης πολλών ετών. Θα ήταν όμως πολύ καλύτερα εάν του έκανες όσες περισσότερες ερωτήσεις μπορούσες, εάν ζητούσες τη γνώμη του, εάν σε εξέπλησσε ευχάριστα το τι θέλει να πει!

Πατέρας δε γίνεται ένας άνδρας μόλις γεννηθεί το παιδί του…
2. Είναι αληθινά χαρούμενοι για τον σύντροφό τους. Τον υποστηρίζουν πάντα στις αποφάσεις του. Χαίρονται με τη χαρά του, ακόμα και αν πρόκειται για κάτι που δεν εγκρίνουν. Δείχνουν το θαυμασμό τους και είναι οι μεγαλύτεροι οπαδοί ο ένας του άλλου!
3. Διαθέτουν προσωπικό χρόνο για τον εαυτό τους. Σέβονται την ατομικότητα και την ανεξαρτησία του άλλου. Έχουν χόμπι, φιλίες και επαφές και έξω από τη σχέση. Δίνουν χρόνο και χώρο και όταν είναι μαζί το απολαμβάνουν περισσότερο!

faysbook.gr

Πόσα ξέρουν οι γονείς για την ασφάλεια των παιδιών στο νερό;

Αυτός είναι ο επιστημονικός λόγος που θεωρούμε τα μωρά χαριτωμένα!