Τα ζώδια της εβδομάδας από 26 Μαρτίου έως 1 Απριλίου 2018

Τα ζώδια της εβδομάδας από 26 Μαρτίου έως 1 Απριλίου 2018

προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός

H εβδομάδα προβλέπεται να είναι πιο ενδιαφέρουσα επικοινωνιακά αλλά κουραστική οικονομικά. Σας δίνεται η ευχέρεια να ελιχτείτε με τον τρόπο σας ενώ συμπτώσεις και γνωριμίες έχουν θετικό χαρακτήρα, για τους περισσότερους από εσάς. Εν τω μεταξύ, κάποια υπόθεσή σας που εκκρεμεί μπορεί να προωθηθεί τώρα, αρκεί να κινηθείτε προς τους κατάλληλους ανθρώπους.

ΤΙΡ

Η υγεία σας και η διάθεση σας βελτιώνονται αλλά δεν πρέπει να αμελήσετε την φροντίδα τους.

Συμβουλές υγείας και φροντίδας για βρέφη και παιδιά

[babyPostAd]Ταύρος

Η εβδομάδα σας βοηθά να διαχειριστείτε καλύτερα τα συναισθήματα και τα χρήματα σας. Η καθημερινότητα βελτιώνεται, οι επιδόσεις σας γίνονται καλύτερες και η Πανσέληνος στον Ζυγό στις 31 σημαίνει πολλή δράση, πολλή προσπάθεια βελτίωσης σε όλους τους τομείς καθώς και κάποιες μετακινήσεις εκτός προγράμματος.  Φροντίστε να αποκρούσετε κάποιες προκλήσεις από εκείνους οι οποίοι σας θεωρούν αντιπάλους.

ΤΙΡ

Προγραμματίστε από τώρα τις δραστηριότητες του επομένου διαστήματος γιατί διαφαίνονται κάποιες δυσκολίες στην υλοποίησή τους.

Δίδυμοι

Η εβδομάδα ενισχύει τις  φυσικές σας δυνάμεις και την επιτυχία στα αισθηματικά σας. Συνειδητοποιήστε την πραγματικότητα στον τομέα των σχέσεων και δημιουργήστε τις κατάλληλες προϋποθέσεις, που θα σας επιτρέψουν να κατακτήσετε τον στόχο σας. Η εργασία ακόμα μια φορά σας διαταράσσει το χρόνο και την ενέργεια. Καλλιεργήστε την υπομονή και την ψυχραιμία και δεν θα βγείτε χαμένοι!

ΤΙΡ

Στοχεύστε σωστά και μην σπαταλάτε τον πολύτιμο χρόνο σας!

Καρκίνος

Ενδιαφέρουσες οι μέρες που ακολουθούν αλλά λίγο ρευστές, ιδιαίτερα για όσους από εσάς περιμένετε κάποια σημαντική εξέλιξη στα πρακτικά σας θέματα. Εδώ οι εμπειρίες έχουν κωδικό χαρακτήρα τον οποίο πρέπει να ανακαλύψετε αν δεν θέλετε αρκετές από τις  προσπάθειές σας, να πέσουν στο κενό. Μια υπόθεση από τα παλιά βγαίνει στο προσκήνιο για να τακτοποιηθεί.

ΤΙΡ

Οι δικοί σας άνθρωποι ορθώνουν αιτήματα και εσείς πρέπει να ελιχτείτε πολύ ώστε να τα εκπληρώσετε.

Λέων

Έχετε αρκετές  ευκαιρίες να περάσετε τις θέσεις σας, τόσο στα αισθηματικά όσο και στα επαγγελματικά σας. Φροντίστε να αρχίσετε από τα πλέον σημαντικά και μετά να περάσετε στα δευτερεύοντα. Επειδή όμως κάποιοι από εσάς είστε περισσότερο ανυπόμονοι από άλλους, φροντίστε να λειτουργήσετε με διορατικότητα, διπλωματία και κάποια υπομονή ώστε να συντονιστούν όλες οι θετικές επιρροές προς όφελός σας!

ΤΙΡ

Ακούστε τη γνώμη κάποιου ειδικού σε θέματα που δυσκολεύεστε να βγάλετε άκρη.

Παρθένος

Είναι η εβδομάδα που θα πρέπει να ακολουθήσετε τις εξελίξεις και να μην πάρετε φανερές πρωτοβουλίες σε πρακτικά και οικονομικά θέματα. Συναλλαγές, συνεννοήσεις και συνεργασίες λοιπόν, θέλουν καλύτερη προσοχή. Η Πανσέληνος στις 31 λειτουργεί πιο αποκαταστατικά με τον δικό της ρυθμό σε ότι σας ταλαιπώρησε. Αγωνίζεστε και έχετε ακόμα δρόμο αλλά αρχίζει να διαφαίνεται ένα καλύτερο διάστημα για εσάς!

ΤΙΡ

Παραμείνετε για λίγο ακόμα πιστοί στο πρόγραμμά σας και μην εμπιστεύεστε αλλαγές που προκύπτουν αιφνίδια.

Ζυγός

Διευρύνεται ο ορίζοντας των επιδιώξεων σας. HΠανσέληνος στο ζώδιό σας στις 31 θα σας επιτρέψει να πραγματοποιήσετε όνειρα και να προσεγγίσετε στόχους. Υπάρχουν βέβαια κάποια όρια τα οποία δεν μπορείτε να περάσετε τώρα και αυτά σχετίζονται με το κοινωνικό και συγγενικό σας περιβάλλον, όπου κάποιες ειδικές σχέσεις δεν σας αφήνουν να λειτουργήσετε όσο ελεύθερα θα θέλατε.

ΤΙΡ

Γίνετε πιο συντηρητικοί όσον αφορά στα έξοδά σας!

Σκορπιός

Οι μέρες που ακολουθούν έχουν ενδιαφέρον σε συναλλαγές, σε δουλειές και σε μετακινήσεις σκόπιμες. Ο Άρης σας κάνει σινιάλο από τον Αιγόκερω, όπου σας παρακινεί να ολοκληρώσετε ότι αφήσατε στην μέση. Τα οικονομικά σας παραμένουν στην ιδία κατάσταση με μικρές ευκαιρίες βελτίωσης που πρέπει να τις εκμεταλλευτείτε άμεσα. Η δουλειά συνεχίζει να έχει για άλλους δυσκολία και για άλλους αίσθημα καταπίεσης.

ΤΙΡ

Μην παραδίδετε τα όπλα τώρα που έχετε περάσει τα πολύ δύσκολα. Αισθηματικά οι προκλήσεις συνεχίζονται και είναι όλα θέμα συμπεριφοράς

Τοξότης

Η εβδομάδα δείχνει εξέλιξη στον τομέα των σχέσεων. Μπορείτε να αποκαταστήσετε παρεξηγήσεις ή να αξιοποιήσετε γνωριμίες και νέες προσφορές. Μπορείτε ακόμα να προσδιορίσετε τι θέλετε και να το βάλετε στόχο  για το αμέσως προσεχές διάστημα. Τέλος μπορείτε να βελτιώσετε την σχέση με τον εαυτό σας αποδεχόμενοι ότι κάποιοι άνθρωποι δεν πρόκειται ποτέ να αλλάξουν ή να βελτιωθούν.

ΤΙΡ

Χαρείτε την καθημερινότητα αλλά αποφύγετε λάθη και απομακρυνθείτε από ανθρώπους που δεν σας καταλαβαίνουν.

Αιγόκερως

Η εβδομάδα που ακολουθεί είναι περίεργη αλλά όχι απαραίτητα κακή. Η εργασία είναι αυτή που φαντάζει ενισχυμένη και οι φιλόδοξοι του ζωδίου σας θα μπορέσετε μετά από αρκετό καιρό να κάνετε κάποια βήματα μπροστά. Ο Άρης στο ζώδιό σας, φέρνει έναν άνθρωπο από το παρελθόν να ζητά την κατανόηση σας. Οι καθυστερήσεις παραμένουν σε βασικούς τομείς και θα λέγαμε λίγο βελτιώνεται το οικονομικό σας, καθώς κάνετε σοφότερη διαχείριση του περιεχομένου του πορτοφολιού και των δυνατοτήτων του.

ΤΙΡ

Επωφεληθείτε από την Πανσέληνο του Σαββάτου για να ακούσετε τις καλά κρυμμένες ευαισθησίες σας.

Υδροχόος

Οι μέρες που ακολουθούν είναι συμπαθητικές αλλά όχι εύκολες. Για άλλους ευνοεί την δημιουργική σας έκφραση και άλλους σας υποχρεώνει να επιστρατεύστε τις δυνάμεις σας στον επαγγελματικό τομέα. Το καλό είναι ότι κάποιες οικονομικές καθυστερήσεις σταματούν και μπορείτε να κερδίσετε το χαμένο χρόνο από εδώ και πέρα. Με εξαίρεση την εργασία λοιπόν, οι υπόλοιποι τομείς φαίνεται να λειτουργούν καλύτερα.

ΤΙΡ

Διαχειριστείτε πιο αποτελεσματικά τους ανθρώπους, υπερασπίστε τα δικαιώματά σας και προωθείστε τις θέσεις σας

Ιχθύες

Η εβδομάδα φαίνεται να σας επιτρέπει να βάλετε τα αισθήματα σε λειτουργία χωρίς να περιμένετε προηγουμένως ανταλλάγματα. Όλα θα λειτουργήσουν με τον τρόπο τους, αλλά φαίνεται πως είστε περισσότερο ευνοημένοι τώρα. Ο άλλος καλός τομέας είναι τα οικονομικά όπου μπαίνει μια τάξη που εξυπηρετεί το συμφέρον σας, περισσότερο από πριν.

ΤΙΡ

Μετακινήσεις, θέματα υγείας και θέματα αρχής χρειάζονται προσοχή και λίγη περισσότερη προσπάθεια για να μην σας προβληματίζουν άλλο.

Πηγή:  oroskopos.gr