«Τέλος» το ψήσιμο μέσα σε αλουμινόχαρτο

Ξεχάστε τις πατάτες στη χόβολη και τη λιωμένη φέτα με ντομάτα στο αλουμινόχαρτο. Μαζί με τα νόστιμα φαγητά που ψήνονται σε αλουμινόχαρτο, τρώμε και το «μέταλο» που απελευθερώνεται από το αλουμινόχαρτο, όπως αναφέρεται στο Journal of Electrochemical Science.

Όπως αναφέρεται στο έγκυρο επιστημονικό περιοδικό, όταν ανεβαίνει η θερμοκρασία, τότε απευλεθερώνεται αλουμίνιο και καταναλώνουμε το μέταλλο αυτό.

Αντίθετα δεν υπάρχει καμία βλαπτική επίδραση, αν τυλίγουμε τα κρύα φαγητά, το τοστ, κ.λπ.

Διαβάστε Επίσης:

Πως φεύγει η «τηγανίλα» από το σπίτι!