Θέλω να είμαι διασκεδαστική μαμά, απλά δεν μπορώ.

sl2pnoxpoe2zig0wx78h

Λατρεύω τα παιδιά μου και προσπαθώ να  κάνω πολλά πράγματα μαζί τους το καλοκαίρι:

Παίρνουμε παγωτό , κοιμόμαστε λίγο πιο αργά , πάμε στην θάλασσα και προσπαθούμε να περνάμε ωραία. Όμως η αλήθεια είναι πως δεν είμαι διασκεδαστική μαμά.

Θέλω να είμαι η διασκεδαστική μαμά αλήθεια.Πολλές φορές φαντάζομαι πως θα ήταν να είμαι πιο αυθόρμητη και να αφήνω πιο ελεύθερο τον εαυτό μου.

Δεν ξέρω τι φταίει. Ίσως να φταίει  η μικρή διαφορά που έχουν μεταξύ τους τα παιδιά μου και ακόμη τρέχω με το μωρό και δεν έχω χρόνο για τίποτα άλλο.

Έρχονται στιγμές που σκέφτομαι γιατί θα πρέπει να βάλω τα παιδιά μου για ύπνο την σωστή ώρα, να ταϊζω συνεχώς υγιεινά ενώ θα μπορούσα να τους πω πως δεν θα κοιμηθούμε αλλά θα παίξουμε μέχρι τελικής πτώσεως.

Όμως δεν έχω το κουράγιο να τρέξω και να παίξω μαζί τους γιατί είμαι τόσο κουρασμένη και μου λείπει ύπνος.

Ίσως να φταίει το γεγονός πως δεν είμαι τέτοιος χαρακτήρας. Δεν είναι του χαρακτήρα μου να κάνω νερομπαλονάκια για να διασκεδάσω τα παιδιά μου αλλά είμαι η μαμά που δεν θα ξεχάσει ποτέ να τους διαβάσει ένα βιβλίο την ώρα που πρέπει .

Ίσως δεν είμαι ο τύπος της μαμάς που θα πάρει τα παιδιά της για κάμπινγκ αλλά θα προσπαθήσει να βάλει μια σκηνή στην αυλή ή απλά θα πω στον άντρα μου να το κάνει.

Δεν είμαι η μαμά που θα φτιάξει λαχταριστά σοκολατένια γλειφιτζούρια αλλά η μαμά που θα φτιάξει σπιτική γρανίτα επειδή είναι πιο υγιεινή. Δεν ξέρω γιατί τα κάνω όλα αυτά. Δεν ξέρω γιατί δεν είμαι πολύ διασκεδαστική αλλά κολλημένη στο πρόγραμμά μου.

Τώρα που το σκέφτομαι μπορεί να μην είμαι μια διασκεδαστική μαμά αλλά πιστεύω πως είμαι καλή μαμά.

babyradio.gr– Γεωργία Τ.

«Παιδί μου, δεν μεγάλωσες στην κοιλιά μου, αλλά μεγάλωσες στην καρδιά μου…»

Ένα μήνυμα πρέπει να δώσουμε σε όλους τους γονείς εκεί έξω…

Συμβουλές γάμου από αυτούς που πέτυχαν και…απέτυχαν!