Το μανικιούρ-υπερηχογράφημα κάνει θραύση στο εξωτερικό!

Ένα μανικιούρ που μεταφέρει πολλά μηνύματα.

Φωτό: IAN BODDY/SPL/GETTY IMAGES

Τα σχέδια στα ακρυλικά νύχια έχουν κάνει μεγάλο comeback τα τελευταία χρόνια και δεν χρειάζεται να ψάξετε πολύ στο ίντερνετ για να διαπιστώσετε πόσο εντυπωσιακά είναι. Ωστόσο, ανάμεσα σε χιλιάδες μοτίβα πασπαλισμένα με γκλίτερ, θα συναντήσετε και κάποια τα οποία κρύβουν ένα πολύ ιδιαίτερο μήνυμα: νύχια βαμμένα σε μαύρο χρώμα με λευκούς στροβιλισμούς που συνθέτουν φωτογραφίες υπερηχογραφημάτων μωρών.

Η συγκεκριμένη τάση ξεκίνησε από τη Sara Peterson, η οποία είναι nail artist στην Καλιφόρνια. Η ίδια εξηγεί ότι είχε αυτή την έμπνευση πριν περίπου ένα χρόνο και έτσι άρχισε να ψάχνει τη σωστή τεχνοτροπία. “Και παλιότερα βέβαια είχαν γίνει τέτοια σχέδια μανικιούρ, ωστόσο δεν ήταν ζωγραφισμένα στο χέρι. Αντιθέτως η μέθοδος που ακολουθούσαν ήταν η εκτύπωση του υπερήχου σε μικρή διάσταση και η εφαρμογή του στο νύχι με ακρυλικό” σημειώνει η ίδια.

Για την Peterson αυτό δεν ήταν απλώς άλλο ένα μοτίβο μανικιούρ, αλλά φόρος τιμής στο αγέννητο μωρό της, το οποίο είχε αποβάλει στο παρελθόν: “Δεν ξέρω τι σημαίνει αυτό το σχέδιο για τις άλλες μητέρες, αλλά για μένα λειτούργησε πολύ θετικά, αφού το να το έχω στο νύχι μου με έκανε να νιώθω χαρούμενη. Οι άνθρωποι που το έβλεπαν με ρωτούσαν τι έδειχνε και όλο αυτό με βοήθησε να αρχίσω να το μοιράζομαι”.

Από τότε στο Instagram έχουν ανέβει αρκετές φωτογραφίες από πολλά μανικιούρ με χειροποίητα σχέδια υπερήχων. Κάποιες γυναίκες το επέλεξαν γιατί ήθελαν να το αφιερώσουν στο μωρό τους και άλλες για να ανακοινώσουν την εγκυμοσύνη τους!

Δείτε φωτογραφίες:

Φωτό: instagram.com
Φωτό: instagram.com
Φωτό: instagram.com
Φωτό: instagram.com