Το πιο γρήγορο γλυκό του καλοκαιριού με τις λιγότερες θερμίδες έτοιμο σε 10 δευτερόλεπτα!

Το πιο γρήγορο γλυκό του καλοκαιριού με τις λιγότερες θερμίδες έτοιμο σε 10 δευτερόλεπτα!

Το πιο γρήγορο γλυκό του καλοκαιριού

Οι στιγμές που θέλετε κάτι γλυκό, γρήγορα και χωρίς πολλές θερμίδες γιατί είναι και το άγχος της παραλίας τέτοιο καιρό ήρθε η ώρα να το αντιμετωπίσετε με δύο υλικά, μέσα σε 10 δευτερόλεπτα και χωρίς κουζινικά για πλύσιμο μετά!

[babyPostAd]Τα υλικά που θα χρειαστείτε:

  • 1 μπανάνα (που αντιστοιχούν περίπου με 100 θερμίδες)
  • 2 κομμάτια από την αγαπημένη σας σοκολάτας (εδώ δεν μπορούμε να σας γράψουμε για θερμίδες καθώς η κάθε σοκολάτα έχει διαφορετικό αριθμό θερμίδων. Ωστόσο, πάνω στη συσκευασία αναγράφονται οι θερμίδες ανά κομμάτι ή γραμμάρια)

Εκτέλεση:

Παίρνετε όπως είναι την μπανάνα, μαζί με τη φλούδα, και κάνετε μια τομή κατά μήκος από την μια άκρη έως την άλλη, αφήνοντας 1,5 εκατοστό απόσταση από την κάθε άκρη.

Σπάστε τα κομμάτια της σοκολάτας σε μικρότερα κομμάτια και τοποθετήστε τα μέσα στην τομή της μπανάνας.

Η γλυκιά αμαρτία της σοκολάτας!

Η γλυκιά αμαρτία της σοκολάτας!

Στη συνέχεια βάλτε τη σε ένα σκεύος, κατάλληλο για το φούρνο μικροκυμάτων σας, σε όρθια θέση με την τομή να βρίσκεται προς τα επάνω (κατά μέτωπο σε εσάς δηλαδή) και προγραμματίστε το χρόνο για 5 δευτερόλεπτα. Απολαύστε το γλυκό σας με ένα κουταλάκι μέσα από τη «βαρκούλα σοκολατο-μπανάνας» που έχει δημιουργηθεί. Μετά από 10 δευτερόλεπτα θα έχετε έτοιμο το πιο γρήγορο γλυκό του κόσμου, με τις λιγότερες θερμίδες και για πλύσιμο μόνο ένα κουτάλι! Καλή σας απόλαυση λοιπόν!

Συμβουλή: Η προτεινόμενη ποσότητα σοκολάτας είναι ενδεικτική. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε περισσότερη αλλά λόγω του όγκου μπορεί να μη χωράει. Σε αυτή την περίπτωση θρυμματίστε τη στον πολυκόπτη!

Πηγή:  spirossoulis.com

Διαβάστε ακόμη:

Λαχταριστές καριόκες, από την Αργυρώ!

Καλημέρα σας με λαχταριστές αυγοφέτες!

Το πιο γρήγορο μιλφέιγ που θα ενθουσιάσει τα παιδιά!