Το πιο σημαντικό πράγμα που μπορείτε να κάνετε είναι να αγαπάτε τον άντρα σας…

Το πιο σημαντικό πράγμα που μπορείτε να κάνετε είναι να αγαπάτε τον άντρα σας…

20151006130532-couple-love-romance-girl-guy-people-piggy-back-field

Οι περισσότερες γυναίκες έχουν συγκεκριμένες προσδοκίες για τον γάμο:

Περιμένουν την πρόταση γάμου, ένα δαχτυλίδι, ένα ταξίδι του μέλιτος και πολλά άλλα πράγματα που έχουν βγει από ρομαντικές κομεντί.

Δεν είναι κακό να έχεις προσδοκίες αρκεί να μην ξεπερνάς τα όρια της πραγματικότητας. Όμως σκεφτήκατε ποτέ και τις προσδοκίες του άντρα σας;  Μια από τις πιο σημαντικές προσδοκίες του είναι να τον αγαπάτε.

Οι άντρες δυστυχώς κουβαλούν το βάρος των υπόλοιπων προσδοκιών μας. Με το που  γνωρίσουν μια γυναίκα σκέφτονται τις προσδοκίες της σχετικά με το αν είναι ο εκλεκτός και αν θα τους κάνει μια πρόταση γάμου που να μοιάζει με οσκαρική παραγωγή. Οι αληθινές σχέσεις προκειμένου να κρατήσουν χρειάζονται χρόνο και υπομονή.  Απαιτούν σεβασμό και συζήτηση χωρίς περιστροφές και ψέματα.

Την ημέρα που έγινα αληθινός μπαμπάς…

Τι γίνεται όμως όταν βρίσκεσαι ήδη σε έναν γάμο; Μαθαίνεις να ελέγχεις τις προσδοκίες σου. Μην απαιτείς πράγματα που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα  και μένετε μόνο στην επιφανειακή αγάπη. Αποδεχτείτε τις αδυναμίες σας, τα λάθη σας  ακόμη και τα νεύρα που μπορεί να έχετε  κατά καιρούς.

Αγαπήστε τον άντρα σας και δείξτε την αγάπη σας με όσους περισσότερους τρόπους μπορείτε: Πείτε του δυνατά σ’αγαπώ, κάντε οτιδήποτε  για εκείνον που θα του δώσει χαρά, ξυπνήστε τον με φιλιά, σκεφτείτε τις δικές του ανάγκες, φλερτάρετε μαζί του και κοιτάξτε τον στα μάτια και ακούστε αυτό που έχει να σας πει.

Είδατε πόσο εύκολο είναι απλά να αγαπάτε τον άντρα σας;

Γκαλίτσιου Μαριάννα για το babyradio

Διαβάστε ακόμη:

Πώς φροντίζει η μαμά VS πως φροντίζει ο μπαμπάς τα παιδιά! ( Εικόνες)

Θα γίνεις μπαμπάς; 12 οδηγίες για τον τοκετό και μετά!