Το «Πολύτεχνο» !!

Μουσικοκινητική αγωγή, θεατρικό παιχνίδι, εργαστήρι κατασκευών και ζωγραφικής και πολλές ακόμα εκπλήξεις περιμένουν τα παιδιά που θα βρεθούν τον φετινό χειμώνα στο «Πολύτεχνο» για να μάθουν παίζοντας.

Πιο συγκεκριμένα, στη μουσικοκινητική αγωγή τα παιδιά παρακολουθούν το σύστημα C.Orff, μέσω του οποίου γνωρίζουν τον κόσμο της μουσικής με δημιουργικό και ευχάριστο τρόπο, με πολύ παιχνίδι, τραγούδι και χορό. Το τμήμα απευθύνεται σε παιδιά από 2 έως 5 ετών, με τη συμμετοχή των γονιών, και το κόστος είναι 45 ευρώ/μήνα.

Τα μαθήματα πραγματοποιούνται κάθε Τετάρτη στις 6.30. Αξίζει, εδώ να αναφέρουμε ότι την ίδια μέρα στις 5.30 πραγματοποιείται μουσικό εργαστήρι για μωρά από 6 μηνών έως 2 ετών.

Στο θεατρικό παιχνίδι συνδυάζεται κίνηση, δραματοποίηση παραμυθιών και θεατρική συγγραφή. Με αυτό τα παιδιά μαθαίνουν να εκφράζονται σωστά, να σέβονται την άποψη του άλλου και να βάζουν κανόνες παίζοντας. Το εργαστήρι απευθύνεται σε παιδιά 2 έως 5 ετών με τη συμμετοχή γονιών. Το κόστος του είναι 45 ευρώ / μήνα και πραγματοποιείται κάθε Δευτέρα στις 6.30.

Τέλος, στο εργαστήρι Κατασκευών-Ζωγραφικής, τα παιδιά μαθαίνουν να αναγνωρίζουν σχήματα και χρώματα, καλλιεργούν τις δεξιότητές τους και νιώθουν τη χαρά της δημιουργίας. Το εργαστήρι απευθύνεται επίσης σε παιδιά 2 έως 5 ετών με τη συμμετοχή γονιών. Το κόστος είναι 45 ευρώ / μήνα και οι συναντήσεις πραγματοποιούνται κάθε Τετάρτη στις 5.30.

Το «Πολύτεχνο»: Σπάρτης 22, Χαλάνδρι, τηλ. 210 6859383 – 210 6856027.

TO ΠΟΛΥΤΕΧΝΟ