Το συγκινητικό μήνυμα του Στέφανου Τσιτσιπά για το bullying

Μήνυμα ενάντια στο bullying έστειλε με μία ανάρτησή του στο Facebook που έγινε viral ο Στέφανος Τσιτσιπάς, με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Στην ανάρτησή του ο 21χρονος διάσημος τενίστας Στέφανος Τσιτσιπάς κάνει ειδική αναφορά στο bullying καλώντας τα παιδιά, όταν βλέπουν συμπεριφορές εκφοβισμού ή κάποιους που δυσκολεύονται να κάνουν φίλους, να επέμβουν.

«Μια θερμή παράκληση προς όλα τα παιδιά σας που θα επιστρέψουν στο σχολείο τις επόμενες ημέρες: Αν βλέπετε κάποιον που δυσκολεύεται να κάνει φίλους ή δέχεται bullying επειδή αυτός/αυτή δεν έχει πολλούς φίλους ή επειδή είναι ντροπαλός ή όχι τόσο καλά ντυμένος… Σας παρακαλώ να επέμβετε!» έγραψε ο Έλληνας αθλητής.

«Πείτε ένα γεια ή τουλάχιστον χαμογελάστε τους. Ποτέ δεν ξέρετε τι μπορεί να αντιμετωπίζει αυτό το άτομο εκτός σχολείου. Η καλοσύνη σας μπορεί απλώς να κάνει μεγάλη διαφορά στη ζωή κάποιου. Να είστε το άτομο που προσφέρει στους άλλους. Απλές μικρές χειρονομίες όπως αυτή πάντα εκτιμώνται στη ζωή» έγραψε χαρακτηριστικά.