Το τρυφερό στιγμιότυπο μεταξύ της Μέγκαν Μαρκλ και του Αρτσι που δεν έδειξαν οι κάμερες (vid)

Ένα τρυφερό στιγμιότυπο μεταξύ της Μέγκαν Μαρκλ, του πρίγκιπα Χάρι και του γιου τους Άρτσι, είδε την Τρίτη στο φως της δημοσιότητας.

Σε αυτό, βλέπουμε τη Μέγκαν Μαρκλ να φιλά τρυφερά στο κεφάλι τον μικρό Άρτσι. Η γλυκιά αυτή σκηνή, προβλήθηκε στο τρέιλερ για ένα νέο ντοκιμαντέρ του ITV σχετικά με το ταξίδι που πραγματοποίησαν οι τρεις τους στην Αφρική, πριν από λίγο καιρό. Το ντοκιμαντέρ έχει τίτλο «Harry & Meghan: An African Journey». Πρόκειται για το πρώτο ταξίδι που πραγματοποίησαν οι τρεις τους.

Η τρυφερή σκηνή με τη Μέγκαν Μαρκλ να φιλά τον γιο της

Συγκεκριμένα, οι κάμερες «τσάκωσαν» το ζευγάρι σε αυτή την οικογενειακή στιγμή, κατά την επίσκεψη του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, στον Αρχιεπίσκοπο, Ντέσμοντ Τούτου, λίγο πριν συστήσουν στον ίδιο και την κόρη του, τον μόλις 4 μηνών Άρτσι. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε η ίδια η Μέγκαν Μαρκλ, το παρατσούκλι του Άρτσι είναι «Bubba».

Ο δούκας του Σάσεξ, κρατά αγκαλιά τον γιο του και κάποια στιγμή πλησιάζει η Μέγκαν Μαρκλ, η οποία φιλά τον μικρό στο κεφάλι και στη συνέχεια τον χαϊδεύει με στοργή. Όπως ήταν φυσικό, οι θαυμαστές τους «έλιωσαν» με αυτή την αξιολάτρευτη κίνηση της Μέγκαν Μαρκλ.

Λίγο αργότερα, ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ, μοιράστηκαν μια φωτογραφία με τον Αρχιεπίσκοπο Τούτου να φιλά κι αυτός τον Άρτσι στο κεφάλι, γράφοντας: «Σε ευχαριστούμε πολύ Αρχιεπίσκοπε Τούτου για τη θερμή φιλοξενία. Ο Άρτσι χάρηκε πολύ για τη γνωριμία! Ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ».