Βαρέθηκα να ακούω “Μαμά, βαριέμαι”!

Μια πρό(σ)κληση για να βάλεις τέλος στην καλοκαιρινή βαρεμάρα των παιδιών.

Αν ακούσω άλλη μια φορά “μαμά, βαριέμαι”, α) θα τσιρίξω όπως δεν έχω ξανατσιρίξει ποτέ στη ζωή μου (αλλά κάτι μου λέει ότι σε 10′ θα το ξαναακούσω), β) θα τρέξω γρήγορα στο μπάνιο για να τσιρίξω (αλλά κάτι μου λέει ότι έτσι θα βγάλω όλη τη μέρα στο μπάνιο), γ) θα τρέξω να σβήσω από όλα τα λεξικά το συγκεκριμένο ρήμα (αλλά κάτι μου λέει ότι άργησα, το έχουν ήδη μάθει)…

Ταυτίστηκες; Τώρα το καλοκαίρι που έχουν κλείσει τα σχολεία και έχουν τελειώσει οι δραστηριότητες, ακούς εκατοντάδες φορές τη μέρα “μαμά, βαριέμαι” και κοντεύεις να τρελαθείς. Δεν είσαι μόνη, το περνάμε όλες οι μαμάδες.

Το περνούσε και μία από τις πιο αγαπημένες Ελληνίδες μαμαδο-μπλόγκερ, η Άσπα Τσαμαδή του blog Aspa Online, όταν τα κορίτσια της ήταν μικρότερα – ίσως και να το περνάει ακόμα (;). Γι’ αυτό έφτιαξε το “5 Μέρες Cool Μαμά”, μια δωρεάν πρόκληση 5 ημερών, που αν την αποδεχτείς, θα έχεις κάθε μέρα στο μέιλ σου από μία ιδέα για να απασχολήσεις τα παιδιά με σούπερ δραστηριότητες! Δεν θα δώσουμε spoilers, θα σας πούμε μόνο ότι αυτές τις 5 μέρες θα περάσετε φανταστικά!

Μπορείς να κάνεις την εγγραφή σου δωρεάν στην πρόκληση της Άσπας “5 Μέρες Cool Μαμά” εδώ.

Διάβασε ακόμα