Βραδινές συνήθειες που προσθέτουν κιλά

Βραδινές συνήθειες που προσθέτουν κιλά

kila

Διαβάζουμε καθημερινά χιλιάδες άρθρα για υγιεινές τροφές και προγράμματα γυμναστικής που πρέπει να ακολουθήσουμε για να χάσουμε κιλά. Και σκεφτόμαστε όλα ωραία, όμως όταν τα κάνουμε πράξη, δεν βλέπουμε καμία διαφορά. Και τότε διερωτόμαστε τι λάθος κάνουμε. Έχετε όμως σκεφτεί ότι ο βασικότερος ένοχος που παίρνουμε βάρος, είναι το βράδυ και πιο συγκεκριμένα οι βραδινές συνήθειες; Δείτε τι να αποφεύγετε πριν πέσετε στο κρεβάτι.

[babyPostAd]Τσιμπολόγημα μπροστά στην τηλεόραση
Όλοι γνωρίζουμε ότι το τσιμπολόγημα παχαίνει, όμως οι περισσότεροι δεν μπορούμε να το σταματήσουμε. Όταν τρώτε μπροστά στην τηλεόραση αποσπάται η προσοχή σας και καταναλώνετε περισσότερη ποσότητα φαγητού. Ακόμα και αν τσιμπολογάτε κάτι υγιεινό, δεν σημαίνει ότι δεν περιέχει θερμίδες και ότι μπορείτε να το καταναλώσετε σε μεγάλες ποσότητα. Πριν καθίσετε στον καναπέ για να δείτε την αγαπημένη σας ταινία, βάλτε συγκεκριμένη ποσότητα από την τροφή που θέλετε να τσιμπολογήσετε, χωρίς να σηκωθείτε για δεύτερο γύρο.


Ποτό για χαλάρωση
Μπαίνετε στο σπίτι, είστε στην τσίτα και αναζητάτε ένα ποτήρι κρασί για να χαλαρώσετε. Και δεν πειράζει αρκεί να μείνετε στο ένα, γιατί αν το παρακάνετε εκτός από τις θερμίδες, θα έχετε και ανήσυχο ύπνο. Το αλκοόλ μπορεί να διαταράξει τον ύπνο σας και να καταλήξετε να ξυπνάτε στη μέση της νύχτας. Έρευνες δείχνουν ότι οι αϋπνίες επηρεάζουν τις ορμόνες της πείνας και είναι πιο πιθανό να ποθείτε την κατανάλωση ανθυγιεινών τροφίμων.

Πηγή: Spirossoulis.com