Βρήκαμε τα πιο νόστιμα αλμυρά muffins με σπανάκι και αυγά!

Βρήκαμε τα πιο νόστιμα αλμυρά muffins με σπανάκι και αυγά!

Και καθώς το brunch έχει γίνει της μόδας, εμείς βρήκαμε το καλύτερο για να τους εντυπωσιάσεις όλους στο γραφείο αλλά και για να χορτάσεις. Φτιάχνουμε αλμυρά muffins με σπανάκι και αυγά!

[babyPostAd]Πόσες φορές έχεις φτιάξει αλμυρά muffins; Μάλλον όχι πολλές! Γι΄αυτό βρήκαμε μια συνταγή “ελαφριά” που θα αγαπήσεις και θα την φτιάχνεις κάθε τρεις και λίγο.

Αν έχεις παιδιά ακόμη καλύτερα! Με αυτά τα muffins μπορείς να τα ξεγελάσεις προκειμένου να φάνε το σπανάκι και τα λαχανικά τους.

Τι θα χρειαστείς για τα muffins;

Πώς θα φτιάξεις τα αλμυρά muffins;

Συνταγή

  1. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 175 βαθμούς.
  2. Θερμαίνουμε το λάδι καρύδας σε μια μεγάλη κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά.
  3. Σοτάρουμε τα μανιτάρια (τα κρεμμύδια και τις πιπεριές αν τα χρησιμοποιήσουμε) για περίπου 5 με 6 λεπτά.
  4. Στη συνέχεια προσθέτουμε το σπανάκι και μαγειρεύουμε για ακόμη 4 λεπτά ή μέχρι να μαλακώσει.
  5. Σε ένα μεγάλο μπολ χτυπάμε τα αυγά πολύ καλά. Προσθέτουμε τα μανιτάρια, το σπανάκι, το κόκκινο πιπέρι, το κρεμμύδι και το τυρί και ανακατεύουμε πολύ καλά.
  6. Ρίχνουμε το μείγμα μας στις ειδικές θήκες για muffin.
  7. Ψήνουμε στους 175 βαθμούς για 20 με 25 λεπτά.

Τα αλμυρά muffins είναι έτοιμα και διατηρούνται για μέρες στο ψυγείο! Τώρα πια ξέρεις τι θα φας στο διάλειμμά σου!

Πηγή:ipop.gr