Αυτά είναι τα πιο βρώμικα αντικείμενα στο σπίτι που πιθανόν να μην έχετε καθαρίσει ποτέ

Αυτά είναι τα πιο βρώμικα αντικείμενα στο σπίτι που πιθανόν να μην έχετε καθαρίσει ποτέ

cleaning-kitchen-625_625x350_61454157830

Ακόμη και ανθρωποι που πιστεύουν ότι κάνουν πολύ σχολαστικό καθάρισμα στο σπίτι, μπορεί να παραλείπουν να ασχοληθούν με κάποια αντικείμενα.

Πέρα από τα προφανή που πιάνουν σκόνη ή κάποια αντικείμενα στην κουζίνα, υπάρχουν και άλλα βρώμικα αντικείμενα στο σπίτι που χρειάζονται καθάρισμα και πιθανόν δεν το έχετε σκεφτεί. Δείτε τρία από αυτά…

Ασπιρίνη: 8 χρήσεις της που θα σας εκπλήξουν!

1. Καλάθι απλύτων
Αποτελεί ένα αντικείμενο που δεν αποτελεί για τους περισσότερους την προτεραιότητα. Κι όμως, όπως είναι λογικό, συγκεντρώνει πολλά βακτήρια και μικρόβια. Πιθανόν να σας… προειδοποιήσει κάποια στιγμή ότι θέλει καθάρισμα από τη μυρωδιά του αλλά μην περιμένετε μέχρι τότε.

2. Χαλάκι εξώπορτας
Βρίσκεται έξω από το σπίτι και γι’ αυτό πολλοί το αμελούν. Κι όμως πρόκειται για ένα από τα πιο βρώμικα αντικείμενα του σπιτιού. Μην το αμελείτε και να ξέρετε ότι χρειάζεται καθάρισμα τουλάχιστον μία φορά το μήνα.

3. Σφουγγάρι κουζίνας
Το ότι έρχεται καθημερινά σε επαφή με το νερό δεν σημαίνει ότι παραμένει καθαρό. Είναι γεμάτο βακτήρια και μέρα με τη μέρα γίνεται όλο και χειρότερο. Φροντίζετε να το καθαρίζετε συχνά με ξύδι και φυσικά να το αντικαθιστάτε συχνά.

Baby

Οι «κρυφές» εναλλακτικές χρήσεις των μωρομάντηλων.

Ένα ιδιοφυές κόλπο για να μαζεύετε τη σκόνη σε δευτερόλεπτα!