Ο ύπνος των παιδιών αποτελεί πολύ συχνά ένα πρόβλημα που διαταράσσει την οικογενειακή γαλήνη. Αυτό συμβαίνει σχεδόν στις μισές οικογένειες με παιδιά μεταξύ 6 μηνών και 3 ετών!

Σε αυτή τη σελίδα μαζέψαμε όλες τις πληροφορίες σχετικά με τα προβλήματα στον ύπνο, το θεμιτό πρόγραμμα ύπνου, τις ιδανικές συνθήκες και τεχνικές και πολλά άλλα για τον ύπνο που θα βρείτε παρακάτω.

Ιδανικές συνθήκες ύπνου

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη συγκοίμηση με τα παιδιά...

Συγκοίμηση ουσιαστικά σημαίνει ο ύπνος σε κοντινή απόσταση με το παιδί σας. Μπορεί να είναι στο ίδιο κρεβάτι ή στο ίδιο δωμάτιο. Μερικοί γνωστοί τρόποι...

Λιγότεροι από τους μισούς γονείς κοιμίζουν τα παιδιά τους με το...

Το να βάλεις το παιδί σου για ύπνο δεν είναι κάτι που θέλει δεύτερες σκέψεις. Κι όμως! Έρευνες δείχνουν ότι περισσότεροι από τους μισούς...

Τεχνικές ύπνου

Οι γονείς θα πρέπει να αρχίσουν να ελέγχουν και να «διδάσκουν» στο παιδί ευεργετικές συνήθειες στον ύπνο. Διαβάστε στα παρακάτω άρθρα όλα τα σχετικά.

Πρόγραμμα ύπνου

Όλες οι μελέτες εκτιμούν ότι ο άτακτος και ελλιπής ύπνος επιδρά αρνητικά στην ανάπτυξη και στην υγεία των μικρών παιδιών. Διάβασε τα παρακάτω άρθρα σχετικά με τα ενδεδειγμένα προγράμματα ύπνου.

Προβλήματα στον ύπνο

Περισσότερα

    Όνειρα στον ύπνο