Πασίγνωστη μαμά δηλώνει: «Δεν πειράζει και να μην ξαναμπώ στο τζιν μου! »

Πασίγνωστη μαμά δηλώνει: «Δεν πειράζει και να μην ξαναμπώ στο τζιν μου! »

Δεν πειράζει και να μην ξαναμπώ στο τζιν μου!

Για την περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, η διάσημη ηθοποιός έχει 2 παιδιά και αποτελεί μια από τις πιο cool μαμάδες στο Χόλιγουντ!

Ο λόγος για την Εva Mendes, η οποία μαζί με τον σύζυγό της Ryan Gosling προσπαθούν να διατηρήσουν τις ισορροπίες ανάμεσα στην καριέρα τους και την οικογενειακή ζωή.

Σε μια πρόσφατη συνέντευξη της η ηθοποιός μιλάει για την πραγματικότητα του να είσαι μαμά. Η μεγάλη της κόρη, Esmeralda Amada είναι πλέον 2 ετών, ενώ η μικρή της, Amada Lee είναι μόλις 4 μηνών.

Πραγματικά είναι μικροί άγγελοι. Το μωρό έγινε 4 μηνών και είναι απλά η καλύτερη – κοιμάται!  Είναι εκπληκτικό – πραγματικά είναι. Είμαι στην ευτυχισμένη χώρα των μαμάδων! “

Μέσα στην ευτυχία της, η Εva Mendes δεν έχει καμία ανησυχία για να χάσει το βάρος που πήρε από τις εγκυμοσύνες της! Είναι τόσο απασχολημένη με την φροντίδα των παιδιών της και τα νέα της επιχειρηματικά σχέδια, και το τελευταίο που σκέφτεται είναι το να χάσει βάρος.

“Προσπαθώ να φροντίζω τον εαυτό μου και να τρέφομαι σωστά, αλλά ως εκεί. Σκέφτομαι οτι δεν πειράζει, γέννησα πρόσφατα, δεν είναι ανάγκη να χωρέσω στο παλιό μου τζιν αμέσως. Βασικά, μπορεί να μην ξαναχωρέσω ποτέ στο παλιό μου τζίν, αλλά δεν πειράζει!”

Η Eva Mendes και ο σύζυγός της προσπαθούν να διατηρήσουν χαμηλό προφιλ. Στο Instagram τους δεν θα δεις φωτογραφίες των παιδιών τους καθώς θέλουν να διαφυλάξουν την ιδιωτικότητα τους.

Εμείς πάντως θέλουμε πολύ να δούμε πόσο όμορφες θα γίνουν η Esmeralda και η Amada όσο μεγαλώνουν!

Πηγή:  hellogiggles.com

Μετάφραση για το babyradio: Θωμαΐδου Ευθυμία Ζωή

Διαβάστε ακόμη:

Παρανυφάκι στο γάμου του αδελφού της η κόρη της Μαρίας Κορινθίου

Ποιου celebrity ζευγαριού η κόρη ποζάρει όλο χάρη; (φωτό)

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Οι κορούλες της εισέβαλαν στο πλατό του Happy Day!