Βουτσάς-Κατσαβού: «Θέλω το παιδί μας να διαλέξει το νονό ή τη νονά που θα το βαφτίσει!»

Βουτσάς-Κατσαβού: «Θέλω το παιδί μας να διαλέξει το νονό ή τη νονά που θα το βαφτίσει!»

Βουτσάς-Κατσαβού

Εδώ και σαράντα μέρες, η καθημερινότητα του Κώστα Βουτσά και της Αλίκης Κατσαβού έχει αλλάξει προς το καλύτερο. «Η ζωή μας έχει ομορφύνει. Ο ερχομός του παιδιού μάς έχει δώσει ενδιαφέρον και είναι η κύρια απασχόλησή μας. Η προσοχή είναι στραμμένη σε εκείνον, χωρίς αυτό να σημαίνει πως έχουμε παραμελήσει τη μεταξύ μας σχέση» εξηγεί ο Κώστας Βουτσάς.

«Με τον Κώστα είμαστε δεμένοι και ο ένας συμπληρώνει τον άλλο. Αυτό δεν είναι κάτι που θίγεται εξαιτίας του Φοίβου. Αντίθετα, η σχέση μας έχει αποκτήσει πιο γερά θεμέλια και έναν κοινό προορισμό: Το μεγάλωμα του παιδιού μας» προσθέτει η Αλίκη.

kostas voutsas aliki katsavou people 169 (12)

Αν και είναι ακόμα νωρίς, κοιτάζω εξονυχιστικά το μωρό και προσπαθώ να καταλάβω σε ποιον από τους δυο μοιάζει. «Οι περισσότεροι μου λένε πως μοιάζει του Κώστα» μου λέει η Αλίκη.  Το όνομα «Φοίβος» ήταν αποκλειστικά ιδέα της Αλίκης. Ήδη έχει γίνει ονοματοδοσία, ενώ, όπως μου εξηγεί χαρακτηριστικά η γλυκιά μανούλα, «Θέλω το παιδί μας να διαλέξει το νονό ή τη νονά που θα το βαφτίσει. Όσον αφορά το όνομα, ήθελα ένα που να μην υπάρχει υποκοριστικό. Γράψαμε σε ένα χαρτί ορισμένα ονόματα και το “Φοίβος” μάς άρεσε πιο πολύ απ’ όλα. Ετυμολογικά σημαίνει “φωτεινός, λαμπερός” και είναι προσωνύμιο του Απόλλωνα. Εξάλλου είναι ένα παιδάκι που έφερε φως στη ζωή μας».

kostas voutsas aliki katsavou people 169 (5)

Το διαμέρισμα όπου κατοικεί με την Αλίκη και το μωρό στο Κολωνάκι το νοικιάζει. «Τα σπίτια τα άφησα όλα στις γυναίκες μου. Στην Έρρικα άφησα ένα σπίτι στο Παλαιό Ψυχικό και ένα οικόπεδο επτά στρεμμάτων στην Κέρκυρα. Στη Θεανώ άφησα ένα σπίτι στο Καβούρι. Όταν χώριζα, τα άφηνα και έφευγα! Πάντα κοιτούσα να αποκαταστήσω τα παιδιά μου και μετά να φύγω και να συνεχίσω τη ζωή μου. Στην τρίτη μου γυναίκα, την Εύη Καραγιάννη, άφησα ένα κτήμα στη Θεσσαλονίκη». Ο τέταρτος γάμος του με την Αλίκη Κατσαβού ήταν πολιτικός, καθότι ο νομοθέτης επιτρέπει μέχρι τρεις θρησκευτικούς. Άραγε ο γόης του ελληνικού σινεμά θα δέσει μια και καλή στο ήσυχο και απάνεμο λιμανάκι της Αλίκης; «Αν ήμουν 60, δεν θα ήξερα τι να σου απαντήσω, αλλά τώρα ναι! Είναι πολύ τυχερή» λέει γελώντας.

Πηγή: peoplegreece.com

Διαβάστε ακόμη:

O Ολυμπιονίκης Michael Phelps μας συστήνει το γιο του!

Τα γενέθλια του μικρού Νινίκου και το συγκινητικό μήνυμα της Σοφίας Καρβέλα: «Ζω για σένα!»

Πασίγνωστη μαμά δηλώνει: «Δεν πειράζει και να μην ξαναμπώ στο τζιν μου! »