Φωτεινή Ψυχίδου: Η δυσκολία να μείνει έγκυος και η στιγμή που τα κατάφερε

Φωτεινή Ψυχίδου: Η δυσκολία να μείνει έγκυος και η στιγμή που τα κατάφερε

psixidou

Τις τελευταίες μέρες η Φωτεινή Ψυχίδου και η ο Δημήτρης Κοργιαλάς απασχολούν ιδιαίτερα τα Μέσα με τον έρωτα τους.

Το ζευγάρι που είναι μαζί εδώ και κάποιους μήνες, διανύει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής του. Τις προηγούμενες μέρες έγινε γνωστό πως είναι έτοιμοι να υποδεχτούν το πρώτο τους παιδάκι, κάτι για το οποίο είναι ξετρελαμένοι!

«Έίμαι πάρα πολύ ευτυχισμένη. Είναι κάτι που το θέλαμε και εγώ και ο Δημήτρης πολύ καιρό. Ωστόσο από την άλλη έχω μια συγκρατημένη αισιοδοξία γιατί η εγκυμοσύνη μου είναι πολύ δύσκολη. Ελπίζω να πάνε όλα καλά», ανέφερε η Φωτεινή στην εφημερίδα «Freddo», αποκαλύπτοντας και την εγκυμοσύνη της.

Η μέλλουσα μανούλα, σήμερα βρέθηκε ως καλεσμένη στην εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα». Όπως ήταν αναμενόμενο μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στην εγκυμοσύνη της. Μάλιστα, ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτική, καθώς τόνισε πως το μωρό ήρθε σε μια δύσκολη φάση στην σχέση τους. Συγκεκριμένα, τόνισε: «Αυτό το μωρό που, παρόλο που προσπαθούσαμε με τον Δημήτρη, ήρθε όταν ήμασταν σε “μάχη”, ήμασταν σε ένταση… Ήμασταν μεταξύ πάθους και καβγά και ο μόνος μήνας που δεν μέτρησα γόνιμες ημέρες και δεν είχα άγχος».

Κοντά μας η εκστρατεία Βγάλε Γλώσσα και το Χάρισε Ζωή για να γίνουμε εθελοντές δότες μυελού των οστών.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη:

http://peoplegreece.com