Σήμερα φτιάχνουμε φανταστικές Τυροκροκέτες για να γλείφετε τα δάχτυλά σας!
Υλικά
- Ρεγκάτο 150 γρ
- Κασέρι πικάντικο 150 γρ
- Γκούντα 100 γρ
- Αλάτι
- Κορν φλαουρ 2 κουταλιές
- Αυγά 2 τεμ (μόνο τα ασπράδια)
Οδηγίες
Χτυπάμε δυο ασπράδια σε σφιχτή μαρέγκα με λίγο αλάτι.
Τα ανακατεύουμε με τα τυριά και το κόρν φλάουρ.
Τα πλάθουμε σε στρογγυλά μπαλάκια και τα βάζουμε στο ψυγείο.
Τα αφήνουμε περίπου μια ώρα και τηγανίζουμε σε δυνατή φωτιά.