Οι μέρες που μαγειρεύαμε με ανοιχτά τα παράθυρα και τις μπαλκονόπορτες πέρασαν. Το κρύο είναι πλέον κομμάτι της καθημερινότητάς μας και αυτό θα κρατήσει για αρκετούς μήνες ακόμα. Υπομονή κορίτσια!
[babyPostAd]Ένα, λοιπόν, μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε όσες λατρεύουμε τα τηγανιτά φαγητά είναι η άσχημη μυρωδιά. Ωραία τα κεφτεδάκια ή τα ψάρια αλλά ποιος αντέχει μετά την μυρωδιά σε σαλόνι και κουζίνα. Ναι, γιατί αν αυτοί οι δύο χώροι δεν είναι δύο ξεχωριστά δωμάτια, τότε ή πρέπει να επιβιώσουμε με την ”τηγανίλα” ή να παγώσουμε ανοίγοντας τα παράθυρα.
Έχουμε τη λύση όμως για να μη συμβεί τίποτα από τα δύο. Άκου…
Αφού τελειώσεις με το μαγείρεμα, βάλει σε ένα μικρό κατσαρολάκι μπόλικο νερό, ρίξε μέσα κανέλα και άσε το να βράσει για αρκετά λεπτά.
ΠΗΓΗ: queen.gr