Άσπα Τσίνα: Μας δείχνει για πρώτη φορά τον 8χρονο γιο της!

Άσπα Τσίνα: Μας δείχνει για πρώτη φορά τον 8χρονο γιο της!

Άσπα Τσίνα

Και ποιος δεν θυμάται την Άσπα Τσίνα! Κανείς δεν μπορεί να την ξεχάσει, αφού ήταν εκείνη που κατάφερε να φέρει τα πάνω κάτω στο Fame Story 1 και με τον επαναστατικό της χαρακτήρα να μείνει στο μυαλό μας ως το πιο ενδιαφέρον άτομο της ακαδημίας τραγουδιού. Και μετά από πολλά χρόνια, η τραγουδίστρια μας δείνει την ευκαιρία να δούμε τον γιο της, Ιάσονα, μέσα από το περιοδικό «You».

ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Δηλώστε συμμετοχή και κερδίστε ένα ΣΤΟΛΙΣΜΕΝΟ Χριστουγεννιάτικο δέντρο αξίας 500€

[babyPostAd]1

Η Άσπα Τσίνα και ο Ιάσονας βρέθηκαν για λίγες ημέρες στην Αθήνα. Η τραγουδίστρια έχει κάθε λόγο να είναι μια περήφανη μητέρα, αφού ο γιος της παρακολουθεί επιμορφωτικά σεμινάρια ως ένα από τα πιο έξυπνα παιδιά της ηλικίας του στην χώρα μας, με μετρημένο δείκτη νοημοσύνης που τον κατατάσσει στο 2% του ανθρώπινου πληθυσμού!

 2

Σε παλαιότερη συνέντευξη της η τραγουδίστρια έχει δηλώσει για τη ζωή της με τον Ιάσονα: «Είναι υπέροχο παιδί! Μου έχει αλλάξει τη ζωή, είναι όλη μου η ζωή! Κάνουμε τα πάντα μαζί, παίζουμε, συζητάμε, ζωγραφίζουμε, τραγουδάμε, βγάζουμε τα σκυλιά μας βόλτα και φροντίζουμε κάθε μέρα να είναι ξεχωριστή».

3

Πηγή: marymary.gr

Διαβάστε ακόμη:

Baby boom! Η οικογένεια των Κardashian απέκτησε νέο μέλος και είναι σκέτο… Όνειρο!

Ζέτα Δούκα: Τα πρώτα βήματα της επτά μηνών κόρης της!

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Δείτε το δωμάτιο της κορούλας της