Αφράτα και νηστίσιμα κουλουράκια κανέλας, πανεύκολα και σε χρόνο ρεκόρ!

κουλουράκια κανέλας

ΥΛΙΚΑ:

  • 2 ποτήρια νερό
  • 1 φλ. του τσαγιού ζάχαρη
  • 1 φλ. του τσαγιού λάδι
  • περίπου ένα φακελάκι ξερή μαγιά (λίγο λιγότερο)
  • μία πρέζα αλάτι
  • 2 κ.σ κανέλα
  • αλεύρι όσο χρειαστεί ώστε να μην κολλάει η ζύμη στα χεριά.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ:

Βάλτε όλα τα υλικά σε ένα μεγάλο μπολ και πλάστε τη ζύμη.

Σκεπάστε την με μία πετσέτα και αφήστε την να ξεκουραστεί για αρκετή ώρα, μέχρι να φουσκώνει.

Στη συνέχεια πλάστε τα κουλουράκια και αφήστε τα πάλι να φουσκώσουν σκεπασμένα με μία πετσέτα.

Όταν είναι έτοιμα, βάλτε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200°c μέχρι να αποκτήσουν ένα ρόδινο χρώμα.

Διαβάστε ακόμη: