Νάντια Χαλαμανδάρη – Πρίγκιπας Φερνάντο: “Βασιλική” βάφτιση για τον γιο τους!

Νάντια Χαλαμανδάρη – Πρίγκιπας Φερνάντο: “Βασιλική” βάφτιση για τον γιο τους!

Νάντια Χαλαμανδάρη - Πρίγκιπας Φερνάντο

Τον γιο τους βάφτισαν με παρούσα την βασιλική οικογένεια της Ισπανίας ο Πρίγκιπας Φερνάντο (ξαδελφός του σημερινού βασιλιά Φελίπε) και η Ελληνίδα δημοσιογράφος Νάντια Χαλαμανδάρη. Το baby bloom έγινε στη χλιδάτη περιοχή Ιέρο της Μαδρίτης και στην τελετή έδωσαν το “παρών” περίπου 60 άτομα.

[babyPostAd]Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, στη βάφτιση βρέθηκαν τα μέλη της βασιλικής οικογένειας και λίγοι φίλοι του ζευγαριού. Ανάμεσά τους ήταν η βασίλισσα Σοφία της Ισπανίας, ο πρώην βασιλιάς της Βουλγαρίας Συμεών, αλλά και τα τέσσερα αδέλφια του πρίγκιπα Φερνάντο με τις οικογένειές τους. Νονά ήταν η διάσημη ζωγράφος Μαϊτέ Σπινόλα.

1

Το όνομα του μικρού ήταν… Νικόλαος, όπως είχε αποκαλύψει και το ζευγάρι!

Όσο για το outfit της Νάντιας Χαλαμανδάρη για τη βάφτιση; Όπως μαθαίνουμε η δημοσιογράφος φόρεσε μια δημιουργία της Σήλιας Κριθαριώτη, που σχεδιάστηκε ειδικά για τα βαφτίσια του γιου της… Η γνωστή δημοσιογράφος φόρεσε φόρεμα με δαντέλα σε σιέλ και λευκές αποχρώσεις.

2

Τέλος το γεύμα για τον εορτασμό της βάφτισης έγινε στο πολυτελές σπίτι της γιαγιάς Ινφάντα Πιλάρ (αδελφής του Χουάν Κάρλος και τα μέτρα ασφαλείας ήταν δρακόντια.

3 4 5

Πηγή: tlife.gr

Διαβάστε ακόμη:

Το συγκινητικό μήνυμα του νέου μπαμπά της ελληνικής showbiz στο facebook!

Καγιά – Κρασσάς: Οι πρώτες φωτογραφίες από την βάπτιση της κόρη τους

Ποζάροντας με τον ενός μηνός γιο της!