Έγκυος στα 50: “Ευχαριστούμε τον Θεό για την ευλογία μας!”

Έγκυος στα 50: “Ευχαριστούμε τον Θεό για την ευλογία μας!”

Έγκυος στα 50

Στις αρχές του καλοκαιριού  η Τζάνετ Τζάκσον ανακοίνωσε στους θαυμαστές της ότι θα γίνει μητέρα! Από τότε ούτε που την είδαμε, ούτε που την απαντήσαμε πουθενά και το μόνο που μαθαίναμε είναι ότι έχει μία πολύ δύσκολη εγκυμοσύνη και ότι τις περισσότερες ώρες της ημέρας μένει στο σπίτι της!

Η τραγουδίστρια αποφάσισε για πρώτη φορά να μιλήσει για την εγκυμοσύνη της στο περιοδικό People που φιλοξενεί και την πρώτη επίσημη φωτογραφία της με τη φουσκωμένη της κοιλίτσα! Η Τζάνετ φοράει ένα στενό λευκό φόρεμα, όπου διαγράφεται η κοιλίτσα της και δηλώνει: «Ευχαριστούμε τον Θεό για την ευλογία μας!».1

Η τραγουδίστρια προσπαθούσε καιρό να αποκτήσει παιδί, χωρίς όμως να τα καταφέρει! Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό, είχε αναβάλει τις προγραμματισμένες συναυλίες της και είχε πει: «Θα σας παρακαλέσω να με κατανοήσετε και να καταλάβετε ότι είναι κάτι που επείγει. Πρέπει να ξεκουραστώ, να ακολουθήσω τις εντολές του γιατρού μου!». Όλοι τότε είχαν πει ότι έπρεπε να μείνει ένα διάστημα εκτός σκηνής, γιατί προσπαθούσε να μείνει έγκυος.

Η Τζάνετ τα κατάφερε στα 50 της χρόνια, γι αυτό και έχει κάθε λόγο να θεωρεί τον εαυτό της ευλογημένο!

Πηγή: marymary.gr

Διαβάστε ακόμη:

H Φαίη Σκορδά ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα της εγκυμοσύνης!

Γέννησε η Βάσω Κολλιδά. Η πρώτη φωτογραφία του μωρού

ΦΩΤΟ: Όλο και φουσκώνει 35χρονη ηθοποιός – Περιμένει το δεύτερο παιδί της!