4 χρώματα που αποδεδειγμένα σε δείχνουν νεότερη

4 χρώματα που αποδεδειγμένα σε δείχνουν νεότερη

portrait-womans-face-wallpaper-2

To νούμερο 1 είναι να νιώθεις άνετη με τον εαυτό και την ντουλάπα σου. Τα έχουμε πει αυτά. Ωστόσο, μπορεί να προτιμάς χρώματα που δεν σε μεγαλώνουν. Μία νεανική εμφάνιση είναι κάτι που όλες ψάχνουμε συνειδητά ή όχι. Ένας από τους τρόπους να πετύχεις αυτήν την νεανική λάμψη είναι μέσω των χρωμάτων που διαλέγεις να φοράς. Παίρνοντας υπόψιν πως υπάρχουν εκατομμύρια χρώματα, υπάρχον μερικά που μπορείς να φορέσεις και να δείχνεις νεότερη.

Τα 5 +1 must do’s για τα πρώτα Χριστούγεννα του μωρού σας

[babyPostAd]Η Kate Smith της Sensational Colour είπε στο WWW: “Μαζί με κάθε χρονιά, τα μαλλιά και το χρώμα του δέρματος αλλάζει ελαφρώς, έτσι κάποια στιγμή τα ίδια αυτά χρώματα δεν είναι πια τόσο κολακευτικά. Για να κρατήσεις την ώριμη και σοφότερη λάμψη σου, τα χρώματα πρέπει να κολακεύουν το πώς δείχνεις τώρα.” Μπορείς να το κάνεις με 4 συγκεκριμένα χρώματα.

Τιρκουάζ

Το τιρκουάζ είναι ένα χρώμα που αναδεικνύει την λάμψη σε κάθε τύπο δέρματος. Υπάρχουν πολλές εκδοχές του χρώματος που τείνουν προς το μπλε ή το πράσινο. Αν έχεις πολύ ανοιχτό δέρμα, βρες το τέλειο τιρκουάζ κοιτώντας τις φλέβες στον καρπό σου. Αν δείχνουν περισσότερο μπλε ή πράσινες, βρες την απόχρωση του τιρκουάζ που τείνει προς εκείνο το χρώμα. Αν έχεις μεσαίο προς σκούρο χρώμα δέρματος, οποιοδήποτε μεσαίου τόνου τιρκουάζ θα δείχνει τέλειο.

Φούξια

Οι γυναίκες με πολύ ανοιχτές επιδερμίδες, πρέπει να ανταλλάξουν το παστέλ ροζ με φούξια (ή κόκκινο-βιολετί). Αν φοβάσαι να πας σε μια τόσο έντονη απόχρωση, μπορείς να ρίξεις μια ματιά στις φωτογραφίες της Hillary Clinton να φοράει αυτό το χρώμα σε αντίθεση με οποιοδήποτε άλλο χρώμα που φόρεσε στην καμπάνια της. Θα δεις πόσο νεότερη δείχνει με το φούξια.

Το νέο μαύρο

Το πραγματικό μαύρο είναι συχνά πολύ αυστηρό για τους ανοιχτούς τόνους του ώριμου προσώπου. Μπορεί να δημιουργήσει λεπτές γραμμές, ρυτίδες και τους κύκλους κάτω απ’ τα μάτια να δείχνουν ακόμα πιο μαύροι. Να είσαι ανοιχτή να δοκιμάζεις και γκρι ανθρακί, navy blue ή άλλο σκούρο χρώμα. Μπορεί να ανακαλύψεις πόσο πιο κολακευτικό θα είναι το ‘νέο μαύρο’ σου.

Γαλάζιο με δόση μωβ ή βιολετί

Ακόμα ένα χρώμα που κολακεύει την πλειονότητα των γυναικών είναι το μεσαίο μπλε με μια δόση μωβ ή βιολετί. Τα μαλλιά και το χρώμα του δέρματος γίνονται πιο ‘κρύα’ με την ηλικία και η απόχρωση βασισμένη στο μπλε, δουλεύει υπέροχα ανεξάρτητα με το σε ποια κατηγορία ανήκει το δέρμα σου μεταξύ θερμού και κρύου.

http://Ladylike.gr