Ώρες αγωνίας για γνωστή ηθοποιό: Έπεσε από τα χέρια της νοσοκόμας ο γιος της και υπέστη κάταγμα κρανίου

Ώρες αγωνίας για γνωστή ηθοποιό: Έπεσε από τα χέρια της νοσοκόμας ο γιος της και υπέστη κάταγμα κρανίου

βρέφος 5 ημερών

Εφιαλτικές στιγμές έζησε γνωστή ηθοποιός, λόγω ενός άσχημου περιστατικού με νεογέννητο μωρό της. Η Eva Amurri Martino  δε μπορεί ακόμη να ξεπεράσει το σοκ και τις τύψεις γι΄ αυτό που έτυχε στο παιδί της. Όπως γνωστοποίησε  μέσω του site της, HappilyEvaAfter.com, αποκάλυψε ότι υποφέρει από σύνδρομο μετατραυματικού στρες.

1

Αυτό γιατί, λίγες ημέρες μετά την Ημέρα των Ευχαριστιών ο νεογέννητος γιος της οδηγήθηκε στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με τα όσα έγραψε, ενώ εκείνη και ο σύζυγος της κοιμούνταν άκουσε ένα δυνατό θόρυβο από το δωμάτιο του τριών μηνών Major James. Έντρομη αντίκρισε το μωρό στο πάτωμα και την νοσοκόμα που το πρόσεχε να κοιμάται.

Το μωρό οδηγήθηκε στο νοσοκομείο ενώ υπέστη κάταγμα κρανίου και είχε παρουσιάσει αιμορραγία στον εγκέφαλό του. « Πέρασα δύο οδυνηρές μέρες μέχρι να λάβει τις πρώτες βοήθειες και να γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις. Για την ακρίβεια ήταν οι πιο δύσκολες και τραυματικές ημέρες της ζωής μου», γράφει μεταξύ άλλων.

2

Ευτυχώς όλα πήγαν καλά και το παιδί είναι μια χαρά στην υγεία του. Ωστόσο, η ηθοποιός βασανίζεται ακόμη από ενοχές: «Γνωρίζω ότι πολλοί θα ισχυριστούν ότι ήταν δικό μου λάθος που ανέθεσα την φροντίδα του μικρού σε μία άλλη γυναίκα. Λοιπόν, επιτρέψτε μου να πω ότι οι ενοχές που είχα και έχω εβδομάδες μετά το ατύχημα ήταν έντονες και επιζήμιες για την υγεία μου και δεν θα τις ευχόμουν ούτε στον χειρότερο εχθρό μου. Εκλαψα και προσευχόμουν να πάνε όλα καλά. Όμως δεν μπορώ παρά να αποδεχθώ ότι είναι ένα ανθρώπινο λάθος και θα μπορούσε να συμβεί στον καθένα».

Πηγή: peoplegreece.com

Διαβάστε ακόμη:

Μόλις το ανακοίνωσε: Η Ελληνίδα παρουσιάστρια θα αποκτήσει δίδυμα κοριτσάκια!

Η πρώτη φωτογραφία του γιου του Γιάννη Κότσιρα!

Ποια σου θυμίζει; Ο γιος της Ελληνίδας τραγουδίστριας έγινε 14 μηνών…