Tα λόγια της Δέσποινας Καμπούρη στη μικρή Έλενα που θα σε κάνουν να δακρύσεις!

Tα λόγια της Δέσποινας Καμπούρη στη μικρή Έλενα που θα σε κάνουν να δακρύσεις!

Δέσποινας Καμπούρη

[babyPostAd]Η Δέσποινα Καμπούρη ένιωσε την ανάγκη να “απολογηθεί” στην μεγάλη κόρη της, επειδή η προσοχή της έχει στραφεί στο μωρό της, το οποίο έχει ανάγκη την μαμά του.
Κάθε μητέρα που έχει βρεθεί στην ίδια θέση μπορεί να την καταλάβει…

Συγνώμη Έλενα… “Συγνώμη αν σε παραμέλησα κάποιες φορές που με ζητούσες επίμονα. Ήταν επειδή η αδερφή σου με είχε απόλυτη ανάγκη και της έδωσα προτεραιότητα. Αλλά ξέρεις κάτι; Μου λείπουν οι δικές μας μοναδικές στιγμές που απολαμβάναμε μόνο εσύ κι εγώ, η μία την άλλη. Μόνες στο σπίτι να κυνηγιόμαστε και να ακούγονται τα γέλια μας σε όλο το τετράγωνο. Τώρα πρέπει να κάνουμε απόλυτη ησυχία όταν κοιμάται το μωρό για να μη το ξυπνήσουμε και κλαίει…”

Despoina’s little stories: Συγνώμη Έλενα… “Συγνώμη αν σε παραμέλησα κάποιες φορές που με ζητούσες επίμονα. Ήταν επειδή η αδερφή σου με είχε απόλυτη ανάγκη και της έδωσα προτεραιότητα. Αλλά ξέρεις κάτι; Μου λείπουν οι δικές μας μοναδικές στιγμές που απολαμβάναμε μόνο εσύ κι εγώ, η μία την άλλη. Μόνες στο σπίτι να κυνηγιόμαστε και να ακούγονται τα γέλια μας σε όλο το τετράγωνο. Τώρα πρέπει να κάνουμε απόλυτη ησυχία όταν κοιμάται το μωρό για να μη το ξυπνήσουμε και κλαίει…” #mothersbloggr #lettertomydaughter #Helena #mygirl #Pocahontas #Despoinaslittlestories #momanddaughter

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Despina Kampouri (@despinakampouri) στις

Babyradio

Διαβάστε ακόμη:

Cristiano Ronaldo: Με τον γιο του και τη γυναίκα του στην Ζυρίχη για τα βραβεία της FIFA

Δεν το κρύβει πια: Η πανέμορφη star αφήνει – επιτέλους – την κοιλίτσα της να φανεί

Καραβάτου: «Δε θέλω να σοκαριστείς, αλλά η κόρη μου μου μοιάζει πάρα πολύ είναι μία κούκλα…»!