Φαίη Ξυλά: Αυτός είναι ο λόγος που δεν έχει βαφτίσει τον γιο της

Φαίη Ξυλά: Αυτός είναι ο λόγος που δεν έχει βαφτίσει τον γιο της

Φαίη Ξυλά: «Με το γιο μου έχω το οιδιπόδειο σύμπλεγμα»

Ήταν 19 Αυγούστου του 2015 όταν η Φαίη Ξυλά και ο Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος έγιναν πρώτη φορά γονείς, αποκτώντας ένα υγιέστατο αγοράκι.

Σας παρουσιάζουμε το ΝΕΟ μέλος της οικογένειάς μας, την Κρέμα Αλλαγής Πάνας Agnotis…

[babyPostAd]Αν και έχει περάσει ενάμισης χρόνος από τότε και ο ηθοποιός έχει αποκαλύψει ότι ο μικρός θα πάρει το όνομα Πάρης, η βάφτιση δεν έχει ακόμα γίνει. «Δεν έχουμε στο μυαλό μας ότι είναι κάτι που επείγει τόσο πολύ, οπότε, όταν έχουμε χρόνο κι εμείς και οι νονοί, θα την κάνουμε. Είμαστε όλοι πολυάσχολοι», λέει, στο περιοδικό You, η ηθοποιός.

«Είμαστε χαρούμενοι γονείς με τον Κωνσταντίνο! Δεν υπάρχει χώρος για οτιδήποτε άλλο στη σχέση μας με το παιδί», εξομολογείται η ίδια, προσθέτοντας πως ο σύζυγός της δεν έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα λόγω του γιου τους, τον οποίο χαρακτηρίζει «άλλο έναν κοινό παρονομαστή που θα μας δένει από εδώ και στο εξής για πάντα».

Παράλληλα, η Φαίη παραδέχεται ότι αδυνατεί να πιστέψει το πώς κατάφερε να χάσει τα 25 κιλά που πήρε στην εγκυμοσύνη και συμπληρώνει: «το περίεργο είναι ότι δεν προσπάθησα ιδιαίτερα! Όπως τα πήρα τα κιλά, έτσι τα έχασα και δεν με απασχόλησε ιδιαίτερα. Μάλιστα, πολλοί μου έλεγαν ότι κάνει λάθος η ζυγαριά μου. Τα κιλά είναι το τελευταίο πράγμα που ενδιαφέρει μια γυναίκα στην εγκυμοσύνη…».

Πηγή:  peoplegreece.com

Διαβάστε ακόμη:

Kαλομοίρα: Η μπέμπα της την έχει ξετρελάνει και κατάφερε να τραβήξει βίντεο!

Η συγκίνηση της Ελένης με το τρυφερό μήνυμα, που της έστειλε η κόρη της – Η φωτό που έδειξε on air

Αλίκη Κατσαβού: Το απρόοπτο περιστατικό και η θλιμμένη φωτογραφία