Ήταν έγκυος και απέβαλε: “Ήταν όλα τέλεια και μετά… δεν υπήρχε σφυγμός!”

Ήταν έγκυος και απέβαλε: “Ήταν όλα τέλεια και μετά… δεν υπήρχε σφυγμός!”

Ήταν έγκυος και απέβαλε

Όπως έχεις ήδη διάβασει, χθες η Beyonce αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram πως είναι έγκυος και περιμένει δίδυμα ανεβάζοντας μια υπέροχη φωτογραφία και σχολιάζοντας: «Θα θέλαμε να μοιραστούμε την αγάπη και την ευτυχία μας. Ευλογηθήκαμε εις διπλούν. Είμαστε ευγνώμονες που η οικογένειά μας θα μεγαλώσει κατά δύο μέλη».

Ημέρες χαράς για την τραγουδίστρια όμως, στο παρελθόν η Beyonce είχε μια άτυχη εγκυμοσύνη και το 2013 είχε αποκαλύψει  στο ντοκιμαντέρ  του HBO «Life is but a dream» που παρουσίαζε τη ζωή της: «Πριν από δύο χρόνια έμεινα έγκυος για πρώτη φορά. Άκουσα την καρδούλα του να χτυπά και ήταν η πιο όμορφη μουσική που είχα ακούσει στη ζωή μου. Φανταζόμουν πώς θα έμοιαζε το παιδί μου και ένιωθα τα μητρικά συναισθήματα να με πλημμυρίζουν. Το να είμαι έγκυος έμοιαζε σα να ερωτεύομαι. Ένιωθα τόσο ανοιχτή, τόσο ευτυχισμένη. Δεν υπάρχουν λέξεις να περιγράψουν το πώς είναι να νιώθεις ένα μωρό να μεγαλώνει μέσα σου και έτσι πραγματικά θέλεις να φωνάξεις και να το πεις σε όλους. Ταξίδεψα στη Νέα Υόρκη για να κάνω τη συνηθισμένη εξέταση και… Δεν υπήρχε σφυγμός. Πραγματικά μία εβδομάδα πριν πάω στο γιατρό ήταν όλα τέλεια και μετά… δεν υπήρχε σφυγμός. Μπήκα στο στούντιο και ηχογράφησα το πιο λυπητερό τραγούδι που έχω γράψει στη ζωή μου. Και νομίζω ότι ήταν η καλύτερη μορφή θεραπείας για μένα γιατί ήταν ότι πιο δυσάρεστο έχω περάσει στη ζωή μου».

Αυτά όμως, ανήκουν στο παρελθόν και τώρα η Beyonce μέσα από το προσωπικό της site δεν σταματάει να μοιράζεται μαζί μας φωτογραφίες και θέλει όλοι να τη δούμε με φουσκωμένη κοιλίτσα!

Πηγή:  marymary.gr

Αποκάλυψη Ελένης: «Έλεγα στον άντρα μου βγάλε μία φωτο με την κοιλίτσα φουσκωμένη να θυμάμαι…»

Ιωάννα Μπούκη: Σε απόγνωση χθες βράδυ – Δε μπορούσε να κοιμίσει τις κόρες της!

Η Angelina Jolie, παρά τον χωρισμό, γίνεται ξανά μαμά!