Ελένη Μενεγάκη: Αυτό ήταν το μυστικό της για να φαίνεται αδύνατη μετά την τέταρτη εγκυμοσύνη

Ελένη Μενεγάκη: Αυτό ήταν το μυστικό της για να φαίνεται αδύνατη μετά την τέταρτη εγκυμοσύνη

Ελένη Μενεγάκη

Η Ελένη Μενεγάκη βρίσκεται στην καλύτερη περίοδο της ζωής της τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά. Με άψογη σιλουέτα – παρά το ότι είναι μητέρα τεσσάρων παιδιών – και πηγαίο χαμόγελο καλησπερίζει καθημερινά το κοινό μέσα από τη συχνότητα του Alpha και φροντίζει για τη διασκέδαση και την ενημέρωσή τους.

[babyPostAd]Σήμερα μεταξύ άλλων η Ελένη είχε καλεσμένη στην εκπομπή τη γνωστή στιλίστρια Αλεξάνδρα Κατσαΐτη. Θέμα της εκπομπής «πώς να κρύψει μια γυναίκα τα περιττά κιλά της και πώς να μην έχει άλλη γκαρνταρόμπα κάθε φορά που αλλάζει το βάρος της».

Μέσα σε όλα η παρουσιάστρια έκανε και μια δική της αποκάλυψη. Η Ελένη Μενεγάκη ανέφερε πως μετά τη γέννηση του τέταρτου παιδιού της – στο οποίο ήταν η μόνη φορά που έκανε καισαρική – της είχε μείνει η κοιλιά και δεν ήξερε πώς θα εμφανιστεί στην εκπομπή. «Όταν βγήκα από το μαιευτήριο ήταν σαν να μην είχα γεννήσει, βγήκα με την ίδια κοιλιά και έλεγα “εγώ πώς θα πάω στην εκπομπή με αυτή την κοιλιά;”». Όπως αποκάλυψε, εκείνη την εποχή οι φίλες της, της είπαν για τα κορμάκια – κορσέδες τα οποία και φορούσε τον πρώτο καιρό για να κρύψει τις ατέλειες στο σώμα της.

Πηγή:   peoplegreece.com

Διαβάστε ακόμη:

Έλληνας ηθοποιός συγκλονίζει με την αποβολή της συζύγου του στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Δεν έχω κάνει ούτε βάφτιση ούτε ονοματοδοσία. Το παιδί το φωνάζω Λυδία»

Φωτογραφίες από την κρυφή εγκυμοσύνη της Μέριλιν Μονρόε