Amal και George Clooney: Οι αποκαλύψεις για τα δίδυμα που περιμένουν!

Amal και George Clooney: Οι αποκαλύψεις για τα δίδυμα που περιμένουν!

Amal και George Clooney

Στα γυρίσματα της ταινίας του, Suburbicon, στο τέλος του 2016, ο George και η Amal Clooney δεν μπορούσαν να κρύψουν τη χαρά τους – και οι συνεργάτες του ηθοποιού απορούσαν. «Ο George και η Amal λάμπουν» λέει πρόσωπο που βρισκόταν στα γυρίσματα. «Υπήρχαν λεπτομέρειες και φήμες που την ήθελαν έγκυο. Ήταν ιδιαίτερα προσεκτική με τα φαγητά και δεν έπινε καφεΐνη». Στη διάρκεια των αρκετών επισκέψεών της στα γυρίσματα, η Amal «χαιρετούσε τους πάντες με μια φιλική χειραψία και ένα μεγάλο χαμόγελο. Κινούνταν πολύ προσγειωμένα. Δεν ζητούσε τίποτε και απλά ήθελε να βρίσκεται στα παρασκήνια. Ο George δεν θα την άφηνε, όμως. Την παρουσίαζε σε όλους λέγοντας “η σύζυγός μου, Amal”. Ήταν πολύ χαριτωμένο να βλέπεις πόσο ενθουσιασμένος ήταν».

Μερικές εβδομάδες μετά, ο κόσμος θα μάθαινε τελικά το όχι-και-τόσο-μυστικό τους: Ο 55χρονος πρώην αιώνιος εργένης, που ξάφνιασε τους πάντες το 2014 κάνοντας πρόταση γάμου στην Amal, μια Λιβανοβρετανή δικηγόρο ανθρωπίνων δικαιωμάτων, θα γίνει σύντομα πατέρας για πρώτη φορά. Πολλαπλές πηγές επιβεβαίωσαν στο People πως η Amal, 39, περιμένει δίδυμα –αγόρι και κορίτσι– την άνοιξη. «O George είναι ενθουσιασμένος αλλά νευρικός» λέει άτομο από το περιβάλλον του ζευγαριού. «Είναι ενθουσιασμένος για τα παιδιά, αλλά και ανυπόμονος, όπως είναι φυσιολογικό. Από την πλευρά της, η Amal μού δίνει την εντύπωση μιας γυναίκας που θα γίνει φανταστική μητέρα» σημειώνει άλλη πηγή. «Ευφυής, αξιαγάπητη, αστεία. Δεν φαίνεται να είναι η γυναίκα που θα επιτρέψει να εξελιχτούν σε παιδιά του Χόλιγουντ».

Ο ρόλος του πατέρα είναι απλά το τελευταίο κεφάλαιο στο πιο χαρούμενο σενάριο του Clooney, μια ιστορία που ο ηθοποιός δεν είχε απαραίτητα οραματιστεί να γράψει για τον εαυτό του πριν γνωρίσει την Amal, τον Οκτώβριο του 2013. «Δεν έχω αυτό το γονίδιο, ότι πρέπει οι άνθρωποι να αναπαράγονται» είχε δηλώσει στο People όταν ανακηρύχτηκε Sexiest Man Alive, το 2006. «Αλλά όλα στη ζωή μου έχουν αλλάξει στο πέρασμα του χρόνου». Αφού παντρεύτηκε με ένα καλά προετοιμασμένο τετραήμερο γλέντι στη Βενετία το Σεπτέμβριο του 2014, οι δυο τους ξεκίνησαν την κοινή ζωή τους, που είναι «σίγουρα πιο ήσυχη, πιο οικογενειακά προσανατολισμένη από τις ημέρες που ο Clooney ήταν single, παρά τα συνεχή επαγγελματικά ταξίδια τους σε όλο τον κόσμο για δουλειά, γυρίσματα και ανθρωπιστικούς σκοπούς» λέει πηγή κοντά στον ηθοποιό.

Πρόσφατα το ζευγάρι πέρασε περισσότερο χρόνο στο σπίτι του στην εξοχή, δυτικά του Λονδίνου, για το οποίο ξόδεψαν 12 εκατ. δολάρια λίγο μετά το γάμο τους. Η ανακαίνιση, που μόλις ολοκληρώθηκε, περιλαμβάνει μια νέα πισίνα, ένα δωμάτιο κινηματογράφου, βεράντα με κήπο και πιθανόν ένα νέο διπλό βρεφικό δωμάτιο. Με το να παντρευτεί την Amal «άλλαξαν τα πάντα, από την άποψη του τι σκεφτόμουν για το προσωπικό μου μέλλον» είπε o George στο People το 2015. «Δεν ήμουν πάντοτε εντελώς αισιόδοξος για το πώς θα λειτουργούσε σε προσωπικό επίπεδο. Αλλά τώρα είμαι».

Οι Clooney δεν έχουν καμία πρόθεση να κάνουν δημόσια ανακοίνωση σχετικά με την εγκυμοσύνη, ωστόσο έχουν μοιραστεί τη χαρά τους με στενούς φίλους και οικογένεια. Ο συμπρωταγωνιστής του στο Suburbicon, Matt Damon, λέει πως ο George τον τράβηξε στο πλάι για να του εκμυστηρευτεί τα καλά νέα όταν η Amal ήταν μόλις οκτώ εβδομάδων έγκυος. «Σχεδόν έκλαψα» είπε ο Damon στο Entertainment Tonight Canada. «Ήμουν τόσο χαρούμενος για εκείνον». Αλλά και ο φίλος του Don Cheadle αποκάλυψε στο People, σε ένα από τα πάρτι για τα Grammy, πως γνώριζε για την εγκυμοσύνη καιρό, αλλά «ο ένας κρατάει τα μυστικά του άλλου». Στη συνέχεια «έσπασε». «Θα πρέπει να τα μεγαλώσω!».

Κατά τη διάρκεια των γιορτών, το ζευγάρι «ενημέρωσε και τις δύο οικογένειες» λέει ένα άλλο πρόσωπο. Η μητέρα της Amal, Baria Alamuddin, εθεάθη πρόσφατα να αγοράζει vintage παιδικά βιβλία σε ένα second hand βιβλιοπωλείο του Λονδίνου. Και οι δύο είναι πολύ κοντά στους γονείς τους. Ο George «θα γίνει σπουδαίος πατέρας επειδή είχε πάντα πολύ δυνατή αίσθηση της οικογένειας» λέει άτομο που τον γνωρίζει χρόνια. «Αυτό προέρχεται από τον πατέρα του, Nick, και τη μητέρα του, Nina. Αν κοιτάξεις προσεκτικά, είχε κάποιο είδος οικογένειας γύρω του, είναι πολύ πιστός στους φίλους του». Το ζευγάρι φιλοξένησε τη μαμά της Amal, τον πατέρα της, Ramzi, και τα αδέλφια της στο σπίτι τους στη Βρετανία. Η αδελφή της, Tala, έχει επίσης παιδιά, συμπεριλαμβανομένων διδύμων. «Η Amal έχει ξετρελαθεί μαζί τους» λέει οικογενειακός φίλος.

Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του Subirbicon, ο George «άφησε να εννοηθεί πως μπορεί να αποσυρθεί για ένα διάστημα» λέει πρόσωπο που βρισκόταν εκεί.

Πηγή: peoplegreece.com

Διαβάστε ακόμη:

Άγγελος Λάτσιος: Δείτε την αποκριάτικη στολή του!

Βουτσάς – Κατσαβού: Η ζωή τους με τον μικρό Φοίβο!

ΣΟΚ! Η κόρη του Έλβις βρήκε άσεμνες φωτογραφίες του άντρα της με… τα παιδιά τους!