Θοδωρής Μαραντίνης: «Η αποβολή της Σίσσυς δημιούργησε ένταση στη σχέση μας, αλλά…»

Θοδωρής Μαραντίνης: «Η αποβολή της Σίσσυς δημιούργησε ένταση στη σχέση μας, αλλά…»

Θοδωρής Μαραντίνης

Δύσκολες στιγμές πέρασαν  τον περασμένο Οκτώβριο η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης καθώς η παρουσιάστρια έχασε, στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης, το μωρό που κυοφορούσε.

ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδίστε ΜΟΝΑΔΙΚΑ σετ ΠΑΙΔΙΚΗΣ περιποίησης ΥΨΗΛΗΣ ποιότητας!!!

[babyPostAd]«Ήταν από εκείνες τις στιγμές της ζωής μας που φάνηκε πόσο ουσιαστική και δυνατή είναι η σχέση μας. Τόσο δύσκολες στιγμές συνήθως χωρίζουν ή ενώνουν ακόμα περισσότερο τα ζευγάρια. Εμάς το τραγικό αυτό γεγονός, όπως είναι η αποβολή, ναι, δημιούργησε ένταση και μεγάλη στενοχώρια, όμως ενωμένοι και κοιτάζοντας μπροστά με αισιοδοξία το ξεπεράσαμε», εξομολογείται, στο περιοδικό You Weekly και τον Γιώργο Μιχαλόπουλο, ο frontman των Onirama.

Παράλληλα, ο τραγουδιστής επισημαίνει πως, παρά την άτυχη έκβαση της εγκυμοσύνης, δεν φοβούνται και θέλουν να αποκτήσουν ακόμα ένα παιδί, ενώ, σε ερώτηση για την δημόσια στήριξη που δείχνει ο ένας στον άλλον, απαντά πως «μετά από τόσα χρόνια που είμαστε μαζί, σίγουρα υπάρχει κάτι πολύ ουσιαστικό και μια δυνατή αγάπη που μοιραία εκδηλώνεται σε κάθε κίνηση, με οποιονδήποτε τρόπο ή κουβέντα».

Πηγή:  peoplegreece.com

Διαβάστε ακόμη:

Στο στούντιο με φουσκωμένη κοιλιά

Κατερίνα Βαρδή: Η μικρή μεγαλώνει και είναι μέσα στη μόδα!