O πιο λαχταριστός νηστίσιμος κορμός σοκολάτας!
Θα ενθουσιαστείς με αυτή την συνταγή! Η σοκολάτα δένει τέλεια με το ταχίνι και τα κορν φλέικς παραμένουν τραγανά μέσα στο μείγμα.
[babyPostAd] Υλικά
- 450 γρ ταχίνι
- 200 γρ μέλι
- 200 γρ σοκολάτα κουβερτούρα
- 300 γρ κορν φλέικς
Εκτέλεση
- Ζεσταίνουμε το μέλι στα μικροκύματα για 10 δευτερόλεπτα.
- Ανακατεύουμε το ταχίνι με το μέλι σε ένα μεγάλο μπολ.
- Τεμαχίζουμε τη σοκολάτα και την λιώνουμε σε μπεν μαρί.
- Ανακατεύουμε τη σοκολάτα στο μείγμα ταχινιού-μελιού.
- Προσθέτουμε και τα κορν φλέικς και ανακατεύουμε καλά.
- Βάζουμε ένα μεγάλο κομμάτι λαδόκολλα πάνω στον πάγκο.
- Απλώνουμε το μείγμα εκεί πάνω και σχηματίζουμε με τη βοήθεια της λαδόκολλας ένα ρολό.
- Σφίγγουμε, καλύπτουμε γύρω γύρω και με μια μεμβράνη και αφήνουμε στο ψυγείο για να σφίξει.
Πηγή: Dutchesss.queen.gr
Το διαβάσαμε στο gossip-tv.gr