Πασχαλινά νηστίσιμα κουλουράκια, για να γλείφετε τα δάχτυλα σας!
[babyPostAd]Συστατικά
- 2 ποτήρια νερό
- 1 φλτιζάνι του καφέ ζάχαρη
- 1 φλτιζάνι του καφέ λάδι
- 1 κομμάτι μαγια στο μέγεθος σπιρτόκουτου
- Λίγο αλάτι
- Αλεύρι για όλες τις χρήσεις (όσο πάρει ώστε να μην κολλάει η ζύμη στα χέρια)
Τρόπος μαγειρέματος
- Βάλε όλα τα υλικά μαζί σε μια λεκάνη και ζύμωσε τα
- Όταν η ζύμη είναι πια ομοιόμορφη και δεν κολλά στα χέρια άφησέ τη να ξεκουραστεί σκεπασμένη με μια πετσέτα τουλάχιστον 1-2 ώρες
- Αφού φουσκώσει πλάσε τα κουλουράκια και άφησε πάλι στη λαμαρίνα σκεπασμένα να φουσκώσουν
- Ψήσε στο φούρνο στους 200°C για 30-40 λεπτά ή μέχρι να ροδίσουν καλά
Πηγή: tlife.gr