Βουτσάς-Κατσαβού: Πότε θα γίνει η βάπτιση του μικρού Φοίβου;

Βουτσάς-Κατσαβού: Πότε θα γίνει η βάπτιση του μικρού Φοίβου;

Βουτσάς-Κατσαβού

Δέκα μηνών είναι πια ο γιος του Κώστα Βουτσά και της Αλίκης Κατσαβού και φαίνεται οτι έφτασε η ώρα πια για να πάρει επίσημα το όνομά του.

[babyPostAd]Και λέμε επίσημα, εννοώντας την βάπτισή του, γιατί όλοι γνωρίζουν το όνομά του αφού οι ευτυχισμένοι γονείς το αποκάλυψαν από τις πρώτες κιόλας μέρες που τον κράτησαν στη αγκαλιά τους.

Ο Φοίβος Βουτσάς, ήδη γυρίζει στον ήχο του ονόματός του και η αρχική σκέψη των γονιών του ήταν η βάπτισή του να γίνει σε μεγαλύτερη ηλικία, γύρω στα τρία του χρόνια, για να την καταλάβει και ο ίδιος και να είναι όλη η διαδικασία πιο ευκολη για όλους τους. Όμως σε αυτούς τους δέκα μήνες η ξετραλαμένη μαμά Αλίκη μιλώντας με άλλες μαμάδες κατέληξε στο συμπέρασμα πως και για το παιδί αλλά και για τους γονείς καλύτερα να γίνει η βάπτιση σε πιο μικρή ηλικία.

Έτσι πήρε την απόφασή της, πάντα φυσικά σε συννενόηση με τον σύζυγό της και ο Φοίβος θα βαπτιστεί κάποια στιγμή εντός του καλοκαιριού που έρχεται. Οι ακριβείς λεπτομέρειες, δηλαδή ημερομηνία και εκκλησία δεν έχουν ακόμα καθοριστεί αλλά η απόφαση έχει παρθεί, όπως μας είπαν οι ίδιοι και εντός του επόμενου χρονικού διαστήματος αναμένεται η γλυκιά μαμά να ξεκινήσει τα τρεξίματα για την οργάνωση του μυστηρίου. Με το καλό!

1 2 3 4Πηγή: gossip-tv.gr

Διαβάστε ακόμη:

Αντζελίνα Τζολί: Τα τρυφερά λόγια για τη μητέρα και τα παιδιά της

Βαρδής-Σκαφίδα: Eτοιμάζονται για γάμο και βάπτιση μαζί – Δείτε τα προσκλητήρια!

Μάρκος Σεφερλής – Έλενα Τσαβαλιά: Δείτε την τούρτα υπερπαραγωγή του γιου τους Χάρη!