Το μενού της εβδομάδας (24 έως 30/7)
Κάθε Δευτέρα η Ιωάννα Σταμούλου μάς δίνει ιδέες για να φτιάξουμε το διατροφικό πρόγραμμα της εβδομάδας με τους καλύτερους και πιο υγιεινούς συνδυασμούς.
Η εβδομάδα ξεκινάει νόστιμα με αλλιώτικο μπριάμ. Θα το κάνουμε γέμιση σε τάρτα.
Δεν κάνουμε και μια πικάντικη στραπατσάδα;
Τρίτη 25/7
Σήμερα βάζουμε στο τραπέζι μας κεφτέδες. Αλλά τι κεφτέδες, τυλιγμένους με φέτες ψητής μελιτζάνας και ψημένους σε σάλτσα ντομάτας. Συνοδεύουμε με πατατούλες. Τι άλλο; Θέλετε τηγανητές, θέλετε ψητοτηγανιτές, εσείς αποφασίζετε.
Τετάρτη 26/7
Σήμερα ψήνουμε παϊδάκια κοτόπουλου στο φούρνο με σάλτσα κάρι.
Θα τα σερβίρουμε με ωραία ντοματοσαλάτα και βλίτα τσιγαριαστά. Μην ξεχάσετε να βάλετε στο μούσκιο ρεβίθια για αύριο.
Πέμπτη 27/7
Σήμερα θα μαγειρέψουμε τα ρεβίθια που μουλιάσαμε από χτες με μελιτζάνα, δυόσμο και πεντανόστιμη συνταγή!
Παρασκευή 28/7
Κοντοζυγώνει Αύγουστος. Να μη βάλουμε κανένα κολιό στη σχάρα;
Να μη φτιάξουμε κι ένα ωραίο γουκαμόλε;
Σάββατο 29/7
Τούρτα τραχανά με κολοκυθάκια σήμερα. Nόστιμη και τόσο καλοκαιρινή ιδέα…
Κυριακή 30/7
Μοσχαράκι γιουβέτσι σήμερα, με καρότα και λιαστές ντομάτες για το τραπέζι της Κυριακής.
Σαλάτα πράσινη με σταφύλια, ανθότυρο κι αμύγδαλα
και παγωτό καϊμάκι με μαστίχα και ανθόνερο. Το βύσσινο ας μη λείψει…
Πηγή: olivemagazine.gr