Τελικά, είναι καλύτερο το άσπρο ή το μαύρο ψωμί;
Μία νέα έρευνα έρχεται να απαντήσει. Το Ινστιτούτο Επιστημών Weizmen διεξήγαγε έρευνα σχετικό με το πιο υγιεινό ψωμί, αν και τα αποτελέσματα δεν μας ‘καθησυχάζουν’.
Στο τέλος της έρευνας, δεν διαπιστώθηκαν σημαντικές κλινικές διαφορές στους διάφορους βιοδείκτες. Σε μια προσεκτικότερη ανάλυση όμως φάνηκε ότι περίπου οι μισοί αντιδρούσαν καλύτερα στο λευκό ψωμί και οι άλλοι μισοί στο μαύρο.
«Διαφορετικοί άνθρωποι αντιδρούν διαφορετικά ακόμα και στις ίδιες τροφές», δήλωσε ο ανοσολόγος Έραν Ελινάβ σχολιάζοντας τα αποτελέσματα τις έρευνας.
Πηγή: 4moms.gr