Πανικός στο Twitter: «Αν δεν μου κάνετε 4000 retweet, θα κάνω έκτρωση»

Πανικός στο Twitter: «Αν δεν μου κάνετε 4000 retweet, θα κάνω έκτρωση»

έκτρωση

Τις τελευταίες ημέρες έχει προκληθεί πανικός στο Twitter με αφορμή την απίστευτη ανάρτηση μια εγκύου. Η νεαρή γυναίκα από τη Φλόριντα με το ψευδώνυμο Saipanting, απειλούσε τους followers της ότι αν δεν συγκεντρώσει 4000 retweet θα κάνει έκτρωση!

[babyPostAd]Καταγραφή

Η ανάρτηση που έγινε την περασμένη Τετάρτη αναστάτωσε τους χρήστες της δημοφιλούς πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης. Μέσα σε λίγες μόνο ώρες, η απίστευτη ανάρτηση της Saipanting είχε ξεπεράσει τις 10.000 αναδημοσιεύσεις (retweet). Οι περισσότεροι χρήστες χαρακτήρισαν ως «εμετική» την εν λόγω ανάρτηση της νεαρής γυναίκας.

Στην εν λόγω ανάρτηση, η ίδια ποζάρει μπροστά σε έναν καθρέφτη για να βγάλει μια selfie. Από την φωτογραφία διακρίνεται η κοιλιά της. Το πραγματικό όνομα της δεν είναι γνωστό και φυσικά κανένας δεν μπορεί να γνωρίζει αν αυτή η γυναίκα είναι πράγματι έγκυος. Οι λέξεις της ωστόσο σκληρές και ξεκάθαρες «4 μηνών έγκυος. Κάντε μου 4000 retweetκαι δεν θα κάνω έκτρωση»…
Αμέσως μετά την ανάρτηση, εμφανίστηκε και ο πατέρας του παιδιού! Οι αναρτήσεις του οργισμένες. Στην πραγματικότητα έβριζε την νεαρή έγκυο γυναίκα. «Αντί να με ενημερώσεις ότι ήταν δικό μου το μωρό, αποφάσισες να το επικοινωνήσεις μέσω Twitter με αυτές τις βλακείες».

Αρκετοί χρήστες από την άλλη αδυνατούν να πιστέψουν ότι αυτή η γυναίκα είναι έγκυος. Εκείνο που θεωρούν είναι πως το διεστραμμένο μυαλό της σκαρφίστηκε αυτόν τον τρόπο, προκειμένου να εκτοξεύσει τη δημοτικότητα του λογαριασμού της στο Twitter σε δυσθεώρητα ύψη. Κάτι που βεβαίως κατάφερε!

 Πηγή:   mylife.gr