ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
Αρχική Γονείς Διάσημοι γονείς Βικτώρια Χαλκίτη: Οι δύσκολες στιγμές που βίωσε για να αποκτήσει παιδί και...

Βικτώρια Χαλκίτη: Οι δύσκολες στιγμές που βίωσε για να αποκτήσει παιδί και ο κούκλος 19μηνών γιος της

Βικτώρια Χαλκίτη: Οι δύσκολες στιγμές που βίωσε για να αποκτήσει παιδί και ο κούκλος 19μηνών γιος της

Βικτώρια Χαλκίτη

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής, ΕΔΩ, έδωσε η Βικτώρια Χαλκίτη, το μεσημέρι της Πέμπτης. Η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα συναισθήματα που νιώθει από την στιγμή που έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί.

Βρείτε μοναδικές προτάσεις & προσφορές για όλο το σπίτι – Χαλιά – Λευκά Είδη – Φωτιστικά – Έπιπλα

[babyPostAd]«Είναι κάτι μοναδικό, ένα συναίσθημα με πολύ δυνατά συναισθήματα αγάπης. Κάθε μέρα νιώθεις ακόμα περισσότερα. Δεν μπορώ να εκφράσω με λόγια αυτό που αισθάνομαι! Ο σύζυγος κάνει τα πάντα με το παιδί, όταν δεν είμαι εγώ αναλαμβάνει εκείνος» δήλωσε, η τραγουδίστρια, αναφερόμενη στον σύζυγο της, Γιώργο Σταμπόλη.

Παράλληλα, η Βικτώρια, καθώς κρατούσε στην αγκαλιά της, τον 19 μηνών γιο της, μίλησε για την περίοδο που με τις επανειλημμένες απόπειρές να αποκτήσει παιδί μέσω εξωσωματικής, δεν τα κατάφερε.

«Ένιωσα ότι δεν θα συμβεί. Προσπαθούσαμε, και σε κάθε αποτυχία, τόσο απογοητευόμουν. Και με την τελευταία προσπάθεια, για να κλείσουμε τη σελίδα αυτή, τελικά εκεί που τα ξεχνάς όλα και λες με τίποτα, έγινε. Είχα πει ότι δεν υπάρχει περίπτωση, απλά το κάνουμε έτσι, πιστεύω ότι για αυτό πέτυχε! Δεν πρέπει να το παρατάνε οι γυναίκες! Νιώθεις την ευθύνη και ένα μεγάλο βάρος» δήλωσε, η τραγουδίστρια.

Δείτε το απόσπασμα:

Πηγή:peoplegreece.com