Φαίη Σκορδά: Τα παιχνίδια με τον γιο της και η έξοδος για καλό σκοπό!

Φαίη Σκορδά: Τα παιχνίδια με τον γιο της και η έξοδος για καλό σκοπό!

Φαίη Σκορδά

Οι γιορτές πλησιάζουν και η Φαίη Σκορδά δεν σταματά να παίρνει ιδέες για το στολισμού του σπιτιού για τα Χριστούγεννα, αλλά και για νόστιμα γλυκά που θα φτιάξει στα αγόρια της και έχει ενθουσιαστεί. Βλέπεις η γνωστή παρουσιάστρια αγαπά πολύ αυτήν την περίοδο του χρόνου και περιμένει πώς και πώς να τα περάσει με τον Γιάννη και τον Δημήτρη της.

Δηλώστε συμμετοχή για να κερδίσετε ένα ταξίδι στην Disneyland για ΟΛΗ την οικογένεια και πολλά φανταστικά δώρα

[babyPostAd]Το Σαββατοκύριακο που πέρασε μάλιστα, ήταν αφιερωμένο στα παιδιά της. Τα παιχνίδια με τα αγόρια δεν είχαν τέλος, όπως και οι ώρες που πέρασε δημιουργικά μαζί τους. Ωστόσο, την Κυριακή βρέθηκε και σε μια ξεχωριστή εκδήλωση στο κέντρο της Αθήνας. Η Φαίη Σκορδά έδωσε το “παρών” στο άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου στο “Μεγάλη Βρεταννια” που φέτος θα στηρίξει το Μake Α Wish Greece για να εκπληρωθούν περισσότερες ευχές παιδιών και ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram για το συγκεκριμένο σκοπό.

Η παρουσιάστρια του Πρωινού Ant1 που είναι ιδιαίτερα ευαίσθητη σε θέματα που αφορούν τα παιδιά, στηρίζει το συγκεκριμένο οργανισμό και συμμετέχει σε πρωτοβουλίες για την ενίσχυσή του, αλλά και την εκπλήρωση των ευχών των μικρών της φίλων.


Τα παιχνίδια με τον γιο της:

Πηγή:  tlife.gr