Τα όμορφα λόγια του Κότσιρα για τον γιο του: «∆εν τολµώ να σκέφτοµαι πως θα είµαι µακριά από τον Νικόλα»

Τα όμορφα λόγια του Κότσιρα για τον γιο του: «∆εν τολµώ να σκέφτοµαι πως θα είµαι µακριά από τον Νικόλα»

Κότσιρα

Κάθε Κυριακή στις 20:30, ο Γιάννης Κότσιρας δίνει ραντεβού µε το κοινό του σε µια µοναδική µουσική εµφάνιση µε τίτλο «Τα ανείπωτα», που είναι αφιερωµένη στον κόσµο που τον αγαπά και τον παρακολουθεί όλα αυτά τα χρόνια.

Ανήµερα της ονοµαστικής του εορτής, στις 7 Ιανουαρίου, ολοκληρώνει τις εµφανίσεις του στον «Σταυρό του Νότου» και ετοιµάζεται για την παγκόσµια περιοδεία του που ξεκινά αρχές Μαρτίου.

[babyPostAd]Ωστόσο και πάλι το µυαλό του γυρνά στον γιο του, καθώς ο τραγουδιστής δεν µπορεί να διανοηθεί πως θα βρεθεί για πρώτη φορά µακριά του και µάλιστα για τρεις ολόκληρους µήνες: «∆εν τολµώ να το σκέφτοµαι πως θα είµαι µακριά από τον Νικόλα, είναι κάτι που µου φαντάζει πολύ δύσκολο. Θα υπάρχει σίγουρα επικοινωνία µέσω skype και viber. Πρόκειται για µια µεγάλη περιοδεία µε τίτλο “Η Ελλάδα στον δρόµο” σε Ευρώπη, Αµερική, Αυστραλία, Ρωσία, Ισραήλ και θέλω να επικοινωνήσω µέσα από τη µουσική και τα τραγούδια µου ότι η Ελλάδα δεν είναι αυτό που έµαθαν από τα δυσφηµιστικά εξώφυλλα της Ευρώπης».

Πηγή: gossip-tv.gr