Ανταύγειες πιο γρήγορα και εύκολα από ποτέ!

Ανταύγειες πιο γρήγορα και εύκολα από ποτέ!

Ανταύγειες

Σε όλες μας αρέσουν οι αλλαγές στα μαλλιά μας. Μία από αυτές τις αλλαγές είναι το χρώμα των μαλλιών μας. Γι αυτό υπάρχουν δεκάδες βαφές μαλλιών, κρέμες και διαδικασίες που αφαιρούν το χρώμα εντελώς. Φυσικά υπάρχουν και διάφορες μέθοδοι για να κάνουμε ανταύγειες στα μαλλιά μας και να πετύχουμε τις αποχρώσεις που θέλουμε.

[babyPostAd]Συνήθως οι ανταύγειες θέλουν χρόνο και πολλά χημικά για να δείξουν ωραίες. Προσωπικά έχω δοκιμάσει στο παρελθόν ανταύγειες με ντεκαπάζ, και θυμάμαι πόσο είχαν φθείρει τα μαλλιά μου. Άλλωστε το ντεκαπάζ δεν είναι απλώς βαφή μαλλιών, αλλά μια διαδικασία, που αφαιρεί το χρώμα των μαλλιών σε φυσικά ή βαμμένα μαλλιά.

Γι αυτό θεωρείται πολύ δυνατό χημικό. Υπάρχουν βέβαια και πιο ήπιες διαδικασίες για ανταύγειες αλλά μπορούν να διαρκέσουν έως και πέντε ώρες, και έτσι σίγουρα ταλαιπωρούν και εμάς και τα μαλλιά μας.

Ανταύγειες με αλουμινόχαρτο

Οι βασικές τεχνικές που χρησιμοποιούνται για τις ανταύγειες μέχρι σήμερα είναι δύο. Πρώτη είναι η κλασσική με το αλουμινόχαρτο, η οποία είναι η καλύτερη αν θέλεις να ανοίξεις συνολικά το χρώμα των μαλλιών σου! Σε αυτή την περίπτωση ο κομμωτής ξανοίγει λεπτές ή μεσαίου μεγέθους τούφες.

Μπαλαγιάζ

Η δεύτερη μέθοδος λέγεται μπαλαγιάζ κι είναι απλώς ανταύγειες περασμένες με πινέλο χωρίς αλουμινόχαρτο. Με αυτή την μέθοδο το μαλλί αποκτά απαλό και φυσικό αποτέλεσμα. Η διαδικασία όμως, διαρκεί πολλή ώρα και θέλει ιδιαίτερη προσοχή για να μην βαφτούν σημεία που δεν θέλουμε στα μαλλιά.

Πηγή: ediva.gr

Το διαβάσαμε στο mother.gr