ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
Αρχική Γονείς Διάσημοι γονείς Μαρία Κορινθίου: “Ο Γιάννης με “σήκωνε” την περίοδο της επιλόχειας κατάθλιψης”

Μαρία Κορινθίου: “Ο Γιάννης με “σήκωνε” την περίοδο της επιλόχειας κατάθλιψης”

Μαρία Κορινθίου: “Ο Γιάννης με “σήκωνε” την περίοδο της επιλόχειας κατάθλιψης”

Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε η ηθοποιός στο Instagram Στιγμές οικογενειακής χαράς ζει η Μαρία Κορινθίου αυτές τις ημέρες! Η όμορφη ηθοποιός , πάντρεψε χθες τον Ψυχικό τον μεγάλο της αδερφό. Η κόρη της Μαρίας και του Γιάννη Αϊβάζη, Ισμήνη, ήταν παρανυφάκι στον γάμο του θείου της! Η ηθοποιός μάλιστα, ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μια φωτογραφία της μικρής! Η Ισμήνη ήταν εντυπωσιακή μέσα στο φορεματάκι της και το ωραίο της χτένισμα. Στην λεζάντα έγραψε η ηθοποιός: «Σήμερα γάμος γίνεται!! My big brother έγινε γαμπρός!! Και η Ισμηνούλα παρανυφάκι»!

Το βράδυ της Παρασκευής είχε αρκετή δόση συγκίνησης για τους διαγωνιζόμενους του Dancing with the stars, καθώς κατέθεταν μέσα από το χορό τους, μια προσωπική στιγμή, που θα μένει για πάντα χαραγμένη στη μνήμη του καθενός.

[babyPostAd]H Mαρία Κορινθίου, επέλεξε να χορέψει το κομμάτι Ηalo της Μπιγιονσέ αναπαριστώντας μέσω του χορού της την δυσκολότερη στιγμή στη ζωή της, όπως δηλώνει η ίδια, τη περίοδο της επιλόχειας κατάθλιψης, που πέρασε μετά τη γέννηση της κόρης της, Ισμήνης.

Η γνωστή ηθοποιός δήλωσε στη κάμερα του Πρωινού για εκείνη την περίοδο της ζωής της:«Ο Γιάννης με σήκωνε. Εγώ δεν ήξερα τι έκανα και τι έλεγα». Αναφερόμενη στο στήριγμα της, τον άνδρα της, Γιάννη Αϊβάζη.

Πηγή: Fthis.gr