ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
Αρχική Γονείς Διάσημοι γονείς H Pink ποζάρει με τα παιδιά της για το περιοδικό «People»

H Pink ποζάρει με τα παιδιά της για το περιοδικό «People»

H Pink ποζάρει με τα παιδιά της για το περιοδικό «People»

pink1

Η Pink βρίσκεται στο εξώφυλλο του περιοδικού People για το τεύχος «Most Beautiful issue» που είναι αφιερωμένο σε όμορφους ανθρώπους, εσωτερικά και εξωτερικά. Η τραγουδίστρια πόζαρε με την κόρη της Willow και τον γιο της Jameson, και μιλά για το πώς μεγαλώνει δυναμικά και ανεξάρτητα παιδιά, αλλά και για τη θέση των γυναικών στη σημερινή κοινωνία.

Συμβουλές υγείας και φροντίδας για βρέφη και παιδιά

[babyPostAd]«Λέω πάντα την αλήθεια στην κόρη μου. Την αφήνω να είναι έξι χρονών, θέλω όμως να γνωρίζει την έννοια της δικαιοσύνης και της καλοσύνης, και πως χρειάζεται να παλεύει για τα δικαιώματά της γιατί πολλές φορές οι γυναίκες δεν πληρώνονται το ίδιο σε μία δουλειά, και τα κορίτσια δεν έχουν την ίδια αντιμετώπιση με τους άνδρες στον επαγγελματικό τομέα.

Στη συνέχεια, δήλωσε πως όταν έμαθε πως θα είναι στο εξώφυλλο γέλασε γιατί νόμιζε πως της έκαναν πλάκα. «Το ότι θα ήμουν στο εξώφυλλο με τα παιδιά μου ήταν ένας από τους λόγους που το έκανα. Αναρωτιέμαι βέβαια, αν όταν μεγαλώσει ο Jameson θα είναι χαρούμενος με το πρώτο του εξώφυλλο. Αν και, πρόκειται για ένα φοβερό εξώφυλλο».

rs_634x845-180418041456-634

Πηγή:   4moms.gr

  • ΕΤΙΚΕΤΕΣ
  • Pink